ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

АПАРТАМЕНТ С 3 СПАЛНИ В КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, КВ. БРИЗ

Тип имот: Апартамент -> Четири или повече стаи
Код на обявата: 16698
Населено място: Градове / Варна / Бриз

Квадратура: 130 м²

92 115 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство
Асансьор:Да
Етаж:2/4

Изпрати въпрос

Описание:

Акцент Инвест представя на Вашето внимание 4-стаен апартамент с обща жилищна площ 129,74 кв.м. и следното разпределение: коридор, 3 спални, дневна с кухненски кът и трапезария, баня, тоалет,  терасa. Имотът се намира на 2-ри жилищен етаж.

Жилищният комплекс е съчетание от спокойна градска среда, близост до природата и впечатляваща морска панорама.

Проектът предвижда изграждане на комплекс от 5 многофамилни сгради, с изглед на дневните зони към варненския залив, а част от спалните в обратна посока. Комплексът разполага с 67 апартамента с функционално разпределение и различна площ – 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и многостайни.

Осигурени са 74 места за паркиране от които 19 закрити. Ппредвижда се изграждане на три контролируеми с бариери входа за автомобили и един вход от североизток за пешеходци от страна на съществуващата улица.

Сградите са решени на 4 етажа, от които част от първо ниво е полуподземно. В тази част са разположени избени помещения. Стълбищните клетки са естествено осветени.

Всички жилища имат открити площи – дворчета на първо ниво и тераси по етажите, а тези на последно ниво имат по-големи открити тераси с възможност за озеленяване.

Апартаментите се предлагат в степен на завършеност по БДС: стени – гипсова мазилка и шпакловка; под – замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици, блиндирана входна врата.

Към всеки апартамент е предвидено в цената - открито паркомясто и избено помещение, разположено на ниво партер в сградата.

Характеристики:

Тухли– Wienerberger. Сградите ще бъдат изградени с Австрийски тухли Porotherm 25 N+F, Porotherm 12 N+F — направени от 100% естествен материал, с отлични шумо и топлоизолационни свойства;

Топлоизолация и мазилка –Дебелина на изолацията по фасадите от екстудиран пенополистирол е 120 мм, а по дъна на тераси и лоджии – с дебелина 100 мм. Финишния оформящ слой на изолационния пакет ще се изпълни с минерал-полимерна мазилка – влачена структура с размер на зърното 2 мм с указаните в проекта цветове;

Дограма– 5-камерна дограма – сив цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет;

Парапети– Парапетите на фасадата са стъклени с ламинирано стъкло (триплекс) и метална ръкохватка;

Настилки– гранит по стълбища и входни пространства и висококачествен гранитогрес по тераси;

Врати– входни блиндирани врати и вътрешни врати с каси и крила от иглолистен масив с повърхностно покритие МДФ ламинат;

На собствениците на жилища в комплекса ще бъдат осигурени още: модерно външно оформление с богато озеленяване, което ще осигури на обитателите възможност за почивка и релакс, а за техните деца е предвидено изграждане на детска площадка за игри и забавления.

Такса поддръжка - без такса. Срок за завършване - края на 2018г.

Инвеститорът на комплекса е предвидил и изграждането на асфалтов път за директен достъп до комплекса, както и улично осветление по протежение на пътя.

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
ул. Бдин 12, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого