ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

НОВ ПРОЕКТ В МЛАДОСТ С ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА

Тип имот: Апартамент -> Две стаи
Тип имот: Апартамент -> Три стаи
Тип имот: Апартамент -> Четири или повече стаи
Код на обявата: 20365
Населено място: Градове / Варна / Младост

Квадратура: от 58 до 125.00 м²

от 62 000 до 149 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa
Асансьор:Да

Изпрати въпрос

Описание:

Код на обявата:20365

                 Предлагаме ви нов „шедьовър“ в областта на строителството- „Жилищна сграда“ с изключително атрактивна локация в жк. „Младост“.  В близост до училища, детски градини, хранителни магазини, лечебни заведения, аптеки, паркове с места за отдих и почивка, бензиностанции и удобни спирки на градския транспорт.  Строителят е дългогодишна, утвърдена на пазара фирма отличаваща се с богат опит, високо качество на строителство и коректност към клиента.

            Сградата се състои от 3 входа всеки с по 10 етажа и предлага богато разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти и търговки обекти на партерния етаж.

            Конструкцията и е монолитна с 25см. тухлени зидове и 10см. външна топлоизолация.    Ще има плосък покрив, с поставени пароизолационна, топлоизолационна и хидроизолационна система. Фасадата е решена като комбинация от силикатна мазилка, еталбонд, НРL плоскости и керамика. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс. Дограмата е PVC- 5 или 6 камерна на фирмите REHAU или KỔMMERLING, със 6мм стъклопакет четири сезона, 4 мм К-стъкло с двойно отваряне и подпрозоречни первази. Асансьорите са на фирма ORONA, бързи с комфортни и безшумни кабини с автоматично отваряне на вратите.  Общите части на сградата  са луксозно завършени с подове от гранит, стени и тавани с фина шпакловка и мазилка с декоративна плоскости и елементи и автоматично осветление с фотоклетки по проект.  Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл. Подхода към подземния паркинг ще се осъществява посредством   широки и удобни рампи, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входовете са предвидени секционни врати с дистанционно управление.

             Всички апартаменти ще се издават в степен на завършеност по БДС:

  • Положена мазилка и замазка;
  • ВиК инсталация до тапа, с монтиран водомер.
  • Ел. инсталация с монтирани ключове и контакти и изградено табло в всеки апартамент със съответните токови кръгове и  автоматични предпазители.
  • Монтирана входна блиндирана врата за всеки апартамент.
  • Изцяло положено трасе (тръби и кабел) с изводи към всяка стая. Инсталацията за отводняване на климатичните тела е включена към канализационната система на сградата.

Начало на строителството: Юни.2022г (открита строителна площадка)

Краен срок за завършване: Декември. 2024г

           В сградата се предлагат двустайни апартаменти на цени от 60 000€,  тристайни и четиристайни от 97 000€ . Към всеки апартамент имате възможност да закупите открито или закрито паркомясто на цени започващи от 12 000€ в зависимост от големината.   

За повече информация отностно цени и разпределения, не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони.

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР ГРЕТА СТОЯНОВА
тел. +359889363536
тел. +35952611010

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого