ИМОТИ

ДВУЕТАЖНА КЪЩА В КОМПЛЕКС С БАСЕЙН КРАЙ ПОМОРИЕ

Тип имот: Къща -> Две спални
Код на обявата: 16412
Населено място: Бургас област / Поморие

Квадратура: 138 м²

115 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Полуобзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство
Етаж:2/2

Изпрати въпрос

Описание:

Акцент Инвест представя на Вашето внимание двуетажна къща, в затворен комплекс край брега на морето. Имотът е с обща жилищна площ 138,5 кв.м. и следното разпределение:

1 етаж – дневна с кухня и трапезария, тоалет;

2 етаж – две спални, баня с тоалет, дрешник, тераса;

Вилата се продава обзаведена.

Такса поддръжка – 1100лв. на година.

Комплексът е разположен в един от най-красивите и живописни райони на Българското черноморско крайбрежие в близост до град Поморие. Комплексът е ситуиран на хълм, който се явява най-високата точка в местността с невероятна панорама към целия поморийски и бургаски залив. Архитектурно комплексът е решен в духа на романтичния средиземноморски стил - меки топли цветови нюанси, богата орнаментика по фасадите. Състои се от 23 различни по големина и разпределение къщи, предлагащи всички удобства и комфорт на съвремената сграда. Разположение - близостта до град Бургас и курортния град Поморие дават идеална възможност за целогодишно обитаване, почивка или отдаване под наем.

Комуникативност - на 10км. от град Бургас, на 5км. от град Поморие и на 20км. от комплекс "Слънчев Бряг". Морска панорама от всяка къща.

Околна среда - екологично чист, тих район. Сигурност и локални предимства - асфалтов път до комплекса, красива паркова среда, басейн, беседка, детски кът, контролиран достъп, СОТ, целогодишна поддръжка.

Функционалност и качество на строителството - покриващи всички европейски изисквания и стандарти.

Стратегичекото разположение - близостта до Бургас, красивия курорт Поморие и чудесната морска панорама, прави комплекса прекрасно място за живеене - далеч от стреса и шума на големия град. Самият град Поморие е известен още от древността с лечебните свойства на лиманната кал. Климатът в района се характеризира с мека и топла зима, продължителна есен и лято с не много високи средни температури. Само на 20км. от комплекса се намира най-известният български курорт к-с Слънчев Бряг, който предлага безброй атракциони и пъстър нощен живот.

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого