ИМОТИ

БУТИКОВ КОМПЛЕКС ОТ 4 ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ В ТИХ И СПОКОЕН РАЙОН НА ГРАД ВАРНА

Тип имот: Къща
Тип имот: Къща -> Три спални
Код на обявата: 16502
Населено място: Варна област / м-т Сотира

Квадратура: 144 м²

125 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство

Изпрати въпрос

Описание:

Акцент Инвест представя на вашето внимание комплекс от 4 еднофамилни къщи, разположени в нов частен комплекс от четири самостоятелни имота, в панорамната зона на м-ст Сотира. Районът е застроен предимно с нови къщи и постоянно обитаеми вили. Разстоянието от централния булевард до имота е 850м, улицата е проходима целогодишно. Теренът на комплекса е с площ от 1197кв м, ъглов на две квартални улици, заемащ плавен склон с югозападно изложение, с надморска височина от 163м, откриваща просторен изглед в посока към Варненския залив, централната градска част и Варненското езеро. Склонът северно от квартала е залесен с иглолистни гори, осигуряващи чист и свеж въздух в района.

В комплекса са проектирани четири самостоятелни еднофамилни сгради, с прилежащи собствени озеленени градини и панорамни слънчеви тераси. Общата свободна дворна площ за декоративно озеленяване в комплекса е 618кв.м., част от които са предвидени за общо ползване на обитателите, кът за отдих и детска площадка. Предвидено е ограждане от съседните имоти и ограничен достъп за външни лица.
Фасадата на сградата е проектирана в съвременен стил, с широки витрини и изчистени линии, подчертаващи градския характер на имота.

Всяка една от къщите е с площ от 144кв.м., разпределена на три жилищни етажа. Етажът, заеман от дневната зона, е с площ от 46кв.м., продължен от покрита веранда и собствена слънчева градина. На този етаж са проектирани в общ обем просторен хол, трапезария и кухня, с обща обитаема площ от 30кв.м. и завършващи с южни панорамни витрини към градината. Стълбище и домакински помещения допълват етажа. Над този етаж, на площ от 48кв.м., са проектирани две самостоятелни спални, съответно с площи от 13.5кв.м. и 10кв.м. с южни изложения и достъп до тераса, антре и баня. На същото ниво се разполага и входа на къщата. Стълбището води до третия етаж, където се разполагат самостоятелна спалня, санитарно помещение и обширна тераса с площ от 20кв.м., откриваща панорамен изглед към града и залива в южна посока и същевременно изглед към гората северно от квартала. Декоративните конструкции допълват фасадата, като осигуряват индивидуалност и ограничават видимостта от околните сгради.

Всяка къща разполага още с открит частен паркинг за два автомобила.

Къщите се предлагат в степен на завършеност БДС. Краен срок за завършване на комплекса – до края на 2018г.

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
ул. Бдин 12, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого