ИМОТИ

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО ПАРКА В КВ. ВЪЗРАЖДАНЕ

Тип имот: Апартамент -> Три стаи
Код на обявата: 18476
Населено място: Градове / Варна / Възраждане

Квадратура: 89 м²

62 658 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство
Асансьор:Да
Етаж:5/6

Изпрати въпрос

Описание:

Предлагаме за продажба Тристаен апартамент в нов жилищен комплекс, до Парка в кв. Възраждане, гр.Варна. Жилището е с изложение Юг-Север и се намира на пети жилищен етаж (5/6). На застроена площ от 77,33 кв.м. са разположени: Входно антре/коридор, дневна с кухня, килер, баня с тоалет, тоалет, две спални, две тераси. Площ на апартамента с общи части 88,94 кв.м. Довършителни работи: БДС.

Комплексът ще се изгради като 4 самостоятелни блока - Пролет, Лято, Есен и Зима в парцел от почти 10 500 кв.м. Всички жилища ще бъдат със статут на АПАРТАМЕНТИ! Апартаментите са с различна квадратура и са с 1, 2 и 3 спални и дневен тракт.

Организацията на сградите е с отделни входове, така че във всеки вход да има по 3 апартамента на етаж.
Всички апартаменти са с благоприятно изложение. Разстоянието между блоковете в комплекса, както и между блоковете от комплекса и Орхид са по 23-24 м.
Комплексът НЕ се предвижда да е ЗАТВОРЕН.

На първите етажи към апартаментите ще има вътрешен двор и за сигурност ще се изгради индивидуалн ограда за всеки апартамент.
Ще се изградят нормативно изискваните паркоместа. Една част от тях ще са надземни. Друга част - подземни.

Проектът е създаден да задоволи съвременните потребности от жилище, разположено в един от кварталите на града. Екипът се е стремил да постигне оптималната жилищна площ за стандартно българско семейство, с осигурени паркоместа, без излишни разходи за поддържане на имота през годините, следващи закупуването му, с всички необходими екстри на едно модерно жилище.

Сградите ще бъдат построени с най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш с идеята всеки, който е закупил имот да почуства удобствата и комфорта на жилищната среда без шум, без влага, с ниски енергийни разходи за отопление и охлаждане, елегантни общи части, осигурен контрол на достъпа и видеонаблюдение, интериорен дизайн.

Апартаменти

Всички апартаменти се предлагат на степен на завършеност по БДС.

  • Стени: в мокри помещения на вароциментна мазилка, в сухите на гипсова шпакловка.
  • Тавани: в мокри помещения  - окачени тавани от влагоустойчив гипсокартон, в сухи помещения и коридори на гипсова шпакловка и частично окачен таван.
  • Подовата настилка за жилищните помещения ще е циментова замаска, за лоджии и балкони с гранитогресни плочи.
  • Предвидена е пожароустойчива входна врата, а дограмата ще бъде най-висок клас PVC, поне 5 камерна и стъклопакет с аргон.
  • До апартаментите ще бъде изградена инсталация за интернет и домофонна система.
  • Всички апартаменти ще бъдат подготвени за монтаж на радиатори за парно от Veolia. Употребената топлинна енергия ще бъде измервана извън апартамента с „топломер“, което осигурява нулеви сметки при неизпозлване на системата в зимните месеци.
  • Подготвена инсталация за монтаж на климатик.
  • В апартаментите на първи етаж ще бъде изградено подово отопление в дневните, антретата, коридорите и баните.
  • Апартаментите ще бъдат снабдени с топла и студена вода. Инсталацията ще бъде изпълнена с полипропиленови тръби, напълно отделно една от друга. Студената вода ще бъде от ВиК Варна, а топлата от Veolia, като меренето на използваната вода ще се извършва чрез водомери с възможност за дистанционно отчитане. При нулева консумация на топлата вода такса не се заплаща;

Общи части

Във всеки вход е предвиден монтаж на модерен 6 местен асансьор с товароносимост до 450кг, със скорост на движение до 1м/с, задвижен от безшумен и енергийно ефективен безредукторен двигател. Всички асансьори ще бъдат оборудвани с UPS система за аварийно спускане и отваряне на вратите при отпадане на електрозахранването.

Подземните паркоместа ще бъдат отделени и ясно обозначени с индивидуален номер. Подът ще бъде изработен от шлайфан бетон. Предвидени са няколко пешеходни вход-изходи от подземното ниво, така че всеки обитател да може да се придвижва до дома или автомобила удобно и бързо.

Гъвкава разплащателна схема, съобразена с етапите на строителство.

Начин на плащане:

20% при подписване на Предварителен договор

30% при получаване на Акт 14

40% при получаване на Акт 15

10% при получаване на Акт 16

Инфраструктура: 

Жилищният район  разполага с отлично развита инфраструктура. В непосредствена близост до сградата има хранителни магазини, ресторант, пицария, пазар, фризьорски салони, стоматологичен кабинет, фитнес, детски площадки, спортни съоръжения, две детски градини и др. В съседство се намира нов градски парк, с алеи за разходка, пейки, площадки за игра и спортни игрища. На около 5 мин. пеша (400 м.) от жилищната сграда са разположени хипермаркети Kaufland и Lidl, закрит плувен басейн и основно училище. В радиус от 1 км. - строителен хипермаркет, поликлиника, няколко средни училища, стадион, и т.н.

Удобни линии на градския транспорт (№14, 20, 22, 41, 118 (118а), 121, 148, 209, и тролеи №82, 83 и 88) свързват квартала с различни точки на града.

 

Степен на готовност: в строеж

Срок на завършване: 2021 г.

ID: 18476

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР ДИЯНА КРЪСТЕВА
тел. +74999186170
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359886933288

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого