ИМОТИ

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В НОВА БУТИКОВА СГРАДА В РАЙОНА НА ВИНС И МОРСКАТА ГРАДИНА

Тип имот: Апартамент -> Три стаи
Код на обявата: 18568
Населено място: Градове / Варна / Винс

Квадратура: 186 м²

368 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство
Гараж:Да
Асансьор:Да
Етаж:1/6

Изпрати въпрос

Описание:

Код на обявата: 18568

Акцент Инвест представя на Вашето внимание тристайни апартаменти в новострояща се бутикова жилищна сграда, разположена в сърцето на гр.Варна- в непосредствена близост до Икономическия Университет и Морската градина.  

Проектът е изготвен в ансамбъл със съществуващата основна сграда, която е архитектурно-строителна недвижима културна ценност!

Сградата се откроява с впечатляващата си визия, съвременен стил, разчупена архитектура, смели дизайнерски решения, елегантен и изтънчен силует като едновременно с това се запазва и визията й на паметник на културата !

Сградата ще се състои от 12 апартамента с прилежащите им избени помещения, разположени на шест жилищни етажа с 24 паркоместа  на два  подземни етажа.

В строителството ще бъдат използвани керамични блокове, турбозолна замазка по подовете и гипсова мазилка, шпакловка и боя по стени и тавани. Настилките на паркоместата и гаражите са предвидени да са от шлайфан бетон или полимерна настилка. Достъпът до паркоместата в подземните етажи ще е осъществен с автомобилна платформа с висок енергиен клас.

 Сградата ще разполага с монтиран енергоефективен, дизайнерски асансьор с марка «KONE». Ще бъде изградено отръбяване за газова инсталация и климатична инсталация във всеки апартамент с инверторни термопомпени агрегати с изнесено WiFi «GREE», доказали се със своята безкомпромисна работа в най-студените дни на  годината. Сградата ще  разполага със завършена домофонна инсталация, с монтиран домофон и видеоконтрол на достъп и със звънчева система. Електро инсталацията ще бъде завършена и окомплектована, разделена по кръгове, с монтирани апартаментски табла, ключове и контакти, за да се осигурят необходимите удобства за домашен уют. СОТ , ТВ и интернет инсталациите ще се съобразят  с всички възможни доставчици. Ще бъдат поставени  вградени тоалетни казанчета с марка- TECЕв санитарните помещения. Общите части, коридори и стълбищна клетка на сградата, ще са изпълнени с настилка от гранит, естествено осветени, в допълнение ще бъдат осветени с дизайнерско осветление, съобразено с контекста на сградата. Вътрешните и външните парапети ще са  изработени от алуминий и триплексово стъкло. Външните тераси ще са изпълнени с настилка мразоустойчив гранитогрес. Входните врати на апартаментите ще са блиндирани, димоуплътнени самозатварящи  с марка «INTEXT». Вътрешни интериорни врати са съобразени с предназначението на отделните помещения в апартамента. Вратите на общите  части и избените помещения ще са противопожарни. В новоизградената част за по- голям комфорт и малък разход на електроенергия ще бъде монтирана минимум седем камерна дограма марка «SHUCO»или «REYNARS»,с троен стъклопакет 44 мм със специални високи коефициенти на пропускливост на UV лъчите.  В част «Паметник на културата» дограмата ще е «JANSEN».Външните и вътрешните подпрозоречни первази са предвидени  от естествен камък или фасадна облицовка. За нискоенергиен дом са предвидени и 10см. топлоизолация по новата фасадата на сградата. В част «Паметник на културата» фасадата ще бъде напълно реставрирана, а в новоизградената част  - стъклена окачена фасада в комбинация от HPLи технически камък.

Има възможност за закупуване на закрити паркомяста и гаражи, на цени от 35 000 до 40 000 евро.

Етап на строителство:

Открита строителна площадка (укрепване на фасадата в част паметник на архитектурата) - Януари 2021 г.

Акт 14: Февруари 2022 г.

Акт 15: Февруари 2023 г.

Акт 16: Юни 2023 г.

Ценова листа:

 

Ап.№

Етаж

РЗП

ЗП

Изба №

Изба

Общ. части

Земя

Цена евро

АП. № 9

ет.4

186,09

145,65

№ 9

5,79

34,65

47,02

368 000

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР ИВЕЛИНА ДИМИТРОВА
тел. +359884377494
e-mail: ivelina@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого