ИМОТИ

СТИЛНО ОБЗАВЕДЕНА КЪЩА С ТРИ СПАЛНИ В С. ЗВЕЗДИЦА

Тип имот: Къща -> Три спални
Код на обявата: 17134
Населено място: Варна област / с.Звездица

Квадратура: 157 м²

159 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Полуобзаведен
Строителство:Ново строителство

Изпрати въпрос

Описание:

Тишината, зеленината и спокойствието съчетани с модерния стил и удобствата на природосъобразния начин на живот - всичко това на 10 минути автомобилна дистанция от центъра на град Варна.

Акцент Инвест Ви предлага една неповторима и неподражаема с красотата си еднофамилна къща в с. Звездица. Двуетажно здание е построено във възрожденски стил на вътрешен парцел със големина 600 кв. м. Дворът е терасиран на две нива с правилна форма – идеално място за игра за деца. Пояс от каменни пътеки опасва сградата и позволява бърз и лесен достъп до всяка нейна точка. Входа на къщата е позициониран удобно на нивото на двора, така че да се избегнат стъпалата и прехода от външно към вътрешно пространство да бъде бърз и удобен.

Разгърната застроена площ е 157 кв., като в тази площ влиза допълнително построено сервизно помещение с големина 15 кв. м. До нея се стига по вътрешен път с дължина 30 метра. Къщата е обзаведена по индивидуален интериорен проект с много усет за правилното използване на вътрешното пространство и качествения начин на живот. Входно антре в изящен рустик стил ни посреща след като входната врата се отвори и неусетно ни отвежда в дневната, където умело са обособени трите зони на хола, на трапезарията и на кухнята. Разтегателната трапезната маса Орбелия и столовете Бидермаер във винтидж стил са дело на популярен производител на мебели от масив. Трите секции в същия характерен стил в комбинация с изящното осветление подчертават отделните зони и не се натрапват със своето присъствие. От трапезарията удобно се излиза на долната веранда, където са предвидени изводи за кабелна телевизия и скара и където на масивна маса могат да се прекарат незабравими вечери с приятели. Камина с вътрешна камера прави хола уютно и романтично пространство. На този етаж безспорно най-забележимото място е зоната на кухнята – функционална композиция събрала в себе си типичните форми и цветове на рустик стила и всичките удобства на съвременната кухня в това число и хладилна витрина за винена селекция. Вградените панорамни прозорци ще позволят на домакинята да наблюдава играещите деца на двора. Елегантния барплот е мястото, където можеш да се усамотиш с чаша напитка в ръка. Състарените дръжки тип ‘мида’ в комбинация с канелюриите добавят финалните елементи в изяществото на кухненската конфигурация. На този етаж се намира първото санитарно помещение, което играе ролята на тоалет и перално.

Елегантно стълбище с парапет от ковано желязо ни води към втория етаж където са обособени двете детски стаи направени тематично за момичето и за момчето, банята, родителската спалня с гардеробната, горната веранда с прекрасни гледки към града и Аспаруховия мост.

Всички помещения са боядисани в ярки пастелни цветове, които придават колорита типичен за модерната семейна къща.

Къщата, двора и пътят към нея са окабелени съгласно най-високите стандарти с възможност за интернет във всяко помещение и пет позиции за Смарт ТВ. Обособени са четири позиции за камери на двора, които да покриват целия периметър на двора и монитор за камерите разположен в антрето. Оборудвана е с алармена система и се охранява от фирма за сигнално-охранителна дейност. Разработен е и е наполовина реализиран проект за отоплителна инсталация с прокарани комуникации, инсталирани алуминиеви радиатори, подово отопление в дневната и кухнята, позиция за бойлер с двойна серпентина, котел на пелети и изградена позиция за соларни панел-колектори на покрива. Септичната яма е заменена с пречиствателна станция, която е вкопана в двора и към нея е свързано капковото напояване за живия плет.

Дворът е осветен от парково осветление. Има изведени изводи за фасадно осветление. В дъното на пътя има възможност за изграждане на две парко места под асми.

ID: 17134

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР МАРИЯ НИКОЛОВА
тел. +35952602118
тел. +35952611010
Мобилен +359884360297

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
ул. Бдин 12, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого