ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС - ГР. БЯЛА

Тип имот: Апартамент -> Три стаи
Код на обявата: 3653
Населено място: Варна област / Бяла

Квадратура: 97 м²

69 500 EUR
 

Продава:

АКЦИЯ!!!

Обзавеждане:Обзаведен
Строителство:Тухлa
Етаж:Партер/3

Изпрати въпрос

Описание:

Акцент Инвест предлага на Вашето внимание тристаен апартамент (Ап.18), разположен в нов комплекс в гр. Бяла. Апартаментът се състои от дневен тракт с кухненски бокс, 2 спални, wc, баня + тоалет, 2 тераси. Жилищна площ 86,95 кв.м. (96,95 с общи части).

Комплексът с ваканционни жилища, е разположен в непосредствена близост до морския бряг в гр. Бяла. Апартаментите са разпределени в две самостоятелни сгради, ситуирани съобразно главните подходи- пешеходен и автомобилен, гледката към морето и денивилацията на имота. Предвиден е подземен паркинг с директна връзка с улицата, басейни за възрастни и деца, кътове за рекреация. Блок „А” е разположен в северозападната част на имота. Състои се от партер и три жилищни етажа, обслужвани от вътрешно стълбище и асансьор.

Апартаментите са два типа: с една и с две спални. Освен спалните, всеки от тях има: предверие, баня + WC, дневна с място за хранене и кухненски бокс, самостоятелна тераса. В апартаментите с две спални е предвидено и второ санитарно помещение. Блок „Б” се състои от 3 основни жилищни етажа, без подземно ниво . Апартаментите, разположени в него са най- вече едностайни. Двустайните са в югоизточната част на блока и за тях са предвидени втори санитарни възли. Апартаментите са разположени двустранно по вътрешен коридор, а връзката между етажите се осъществява чрез стълбищна клетка и асансьор.

Сградите са масивно, монолитно изпълнение с безгредови плочи, покривна конструкция с покритие от керемиди и дъсчена обшивка. Всички апартаменти се предлагат в завършен вид: стени- шпакловка и латекс; подове- ламиниран паркет, теракот, оборудвани бани. Чрез прилагането на естествени материали- камък, бяла гладка мазилка, дървени обшивки върху топлоизолацията на целите фасади и PVC дограма наподобяваща естествен дървен материал, се постига създаването на ваканционно настроение и комфорт. Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп, денонощна охрана и осигурени постоянна поддръжка и сграден мениджмънт.

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР АСЕН БЯНОВ
Мобилен +359884363636
e-mail: abianov@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
ул. Бдин 12, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого