ИМОТИ

Още изгледи:

ЕЛИТЕН КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ

Тип имот: Апартамент -> Две стаи
Код на обявата: 3129
Населено място: Градове / Варна / Възраждане

Квадратура: от 40 до 147.00 м²

от 640 до 650 EUR / m²
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Ново строителство
Гараж:Да
Етаж:1/7

Изпрати въпрос

Описание:

Представяме Ви най-големият жилищен комплекс във Варна, предлагащ един напълно нов стил на живот. За първи път във Варна се изгражда комплекс от затворен тип разполагащ с 467 апартамента, който осигурява на своите обитатели пълен комфорт, сигурен и удобен начин на живот чрез предоставяне на широк набор от услуги.

Достъпът до комплекса е напълно улеснен – както пеш, така и с кола. Връзката с един от главните булеварди на град Варна „Цар Освободител” е осигурена от широка улица, излизаща от комплекса. Сред обектите, заобикалящи го и осигуряващи допълнително удобство на живущите в него са : Училища, голяма болница, спортен комплекс състоящ се от стадион и тенис кортове, бензиностанции, хипермаркет и други. Летището и центъра на града са отдалечени на около 10 минути с кола. Всяка сграда в комплекса разполага с отделен вход.

Плановете на комплекса са съобразени със специфичната денивелация, сградите плавно следват профила на терена, като се цели постигане на най-доброто изложение и гледка. Крайната идея е изграждането на комплекс от затворен тип, със спокойна вътрешна градина, алеи, пейки и игрища за деца. Входовете на всички гаражи са разположени откъм пътя, заобикалящ комплекса, за да се запази спокойствието на вътрешната градина. Комплексът се състои от 22 сгради, 21 от които са взаимно свързани и една, разположена в средата, която формира своебразното „сърце на комплекса”.

Апартаментите в комплекса са решени хармонично съобразно цялостния дизайн на комплекса. Апартаментите на приземните етажи имат просторни тераси, а от тези на последните етажи се открива красива гледка към вътрешната градина и града. Всички апартаменти имат широка всекидневна с кухненски бокс, една или две спални, баня и тоалетна. Всеки апартамент има тераса.

Студиата са с една стая, кухненски бокс и санитарен възел. Жилищата са с големи панорамни прозорци, изработени от двоен стъклопакет за осигуряване на по-добра изолация.

Недвижими Имоти Варна - Акцент Инвест - предлагаме богато разнообразие на Апартаменти в град Варна.

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
ул. Бдин 12, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого