ИМОТИ

ЛУКСОЗНИ НОВОПОСТРОЕНИ КЪЩИ В КРАСИВА МЕСТНОСТ КРАЙ ВАРНА

Тип имот: Къща
Код на обявата: 4730
Населено място: Варна област / Ален Мак

Квадратура: 422 м²

от 464 860 EUR
 

Продава:

Строителство:Тухлa, ново строителство

Изпрати въпрос

Описание:

Акцент Инвест представя на Вашето внимание един уникален жилище комплекс, състоящ се от 9 еднофамилни двуетажни къщи, групирани в 5 сгради, разположени в обща паркова среда с контролиран достъп.

Парцелът има масивна ограда и контролно-пропускателен пункт.

Разгънатата застроена площ на всяка къща варира от 380 до 480 кв.м. Всяка от къщите се продава заедно с реално обособен прилежащ двор, две паркоместа на територията на комплекса и идеални части от общите елементи на комплекса – алеи, контролно-пропускателен пункт, ограда, паркинг за гости, инфраструктурни системи и др.

Жилищният комплекс предлага изключителен комфорт, чист въздух и спокойствие. Той е изграден от стилни и елегантни къщи, потънали в зеленина. С отдалечеността си от градския шум, това място, само на 12 км от град Варна, е идеално за почивка и релакс. Парцелът, на който е изграден комплекса, се намира в живописна зона – на хълмче с борова гора. Близостта на магистралата Варна-Златни Пясъци осигурява възможност за бърз достъп както до град Варна, така и до курортните комплекси.

Едно от предимствата на комплекса е атрактивното му местоположение, уникално съчетаващо близостта до град Варна, Златни пясъци и Св. Св. Константин и Елена; спокойствието и тишината на извънградски имот, морския климат и наличието на борова гора, граничеща с комплекса. Благодарение на изложението и денивелацията на парцела, пред обитателите на комплекса се открива живописна морска панорама.

Друго предимство е напълно завършеният екстериор на къщите и изградената инфраструктура на комплекса, както и направеното по проект озеленяване. Къщите са захранени с питейна вода от собствен сондаж на територията на комплекса, изградени са: канализационна система, система за отвеждане на дъждовните води, съвременнa пречиствателна станция от биологичен тип за пречистване на отпадни води, трафопост (на територията на комплекса). Пространствата между отделните сгради са оформени със зелени кътове и алеи, допринасящи за хармонията и уюта на вилното селище.

При ситуирането на еднофамилните къщи е следван принципа за осигуряване на южни вътрешни дворове, които са отделени от общите части на комплекса с ажурна ограда и подходящо озеленяване.

Плановата схема на къщите е почти идентична: партерът е решен като „дневна зона”. Тук са разположени: гараж /с топла връзка към дневната/, антре, санитарен възел, перално помещение, килер, трапезария и дневна, обединени в едно пространство. Дневната част е с изложение юг-изток и е отворена към покрита веранда с барбекю и прилежащ, красиво оформен двор. Според разпределението на втория етаж къщите се обособяват в два типа.

В единия случай, на второ ниво се разполагат голяма родителска спалня със самостоятелна баня, прилежаща стая-дрешник и тераса, кабинет/стая за гости/, детска стая, детска баня и тераса.

 

Във втория случай, голямата спалня е със самостоятелна баня, тераса и с дрешник-гардероб, има две детски стаи с обща баня и тераса, кабинет /стая за гости/.

Пространството под покрива е оставено като резервна площ, която в зависимост от потребностите може да се използва за фитнес, за практикуване на някакво хоби или да се оформи в самостоятелен апартамент.

В две от жилищата от подпокривното пространство се излиза на открита тераса с невероятен изглед към морето.

За всяко жилище има предвидени по 2 открити паркоместа на територията на комплекса. Пред порталната врата на комплекса е оформен паркинг за гости на комплекса.

Следващото съществено предимство е луксозното, изпипано в детайли изпълнение на довършителните работи. Всички решения по обзавеждане, оформяне на интериора на къщите, комплектация на санитарните помещения, избора на осветителни тела са дело на професионални дизайнерски екипи. Избрани са мебели, осветителни тела и обзавеждане за бани от водещи италиански производители.

 

Къщите се предлагат с пълно обзавеждане за първия етаж : антре, сервизно помещение за гости, кухня с вградени печка, керамичен плот и съдомиялна, аспиратор, хладилник, трапезария и мека мебел, камина, а за втория етаж: родителска спалня, дрешник /или вграден гардероб/, пълно оборудване на двете бани. В баните са монтирани вани с хидромасаж и душ-кабини с парна сауна. Без обзавеждане са оставени детските спални и кабинета/стаята за гости. Във всяка стая има изводи за телефон и TV. Отоплението и климатизацията на къщите ще се осъществяват с климатична VRV система.

Характеристики на къщите за продажба:

Къща 4- РЗП 422,5 кв.м, озеленен двор 137.6 кв.м. Цена: 538 687 евро (напълно обзаведена).

Къща 8- РЗП 422,6 кв.м.,озеленен двор 127 кв.м. Цена: 464 860 евро (без обзавеждане) до ключ.

Къща 9- РЗП 422,6 кв.м, озеленен двор 124 кв.м. Цена: 464 860 евро (без обзавеждане) до ключ. 

При желание от страна на клиента да закупи имот без мебели и оборудване, цената ще бъде редуцирана.

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого