Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 98 |

480 BGN

ЧАТАЛДЖА

Площ: 40 м²

Описание: Предлагаме Ви магазин под наем в района на Чаталджа. Магазинът е с площ от 40 кв.м. и е разположен на партерен етаж. Състои се от търговска част (25м2), склад (15м2) и санитарен възел. Оборудван е с климатик и ролетна щора.

Виж повече

300 EUR

Ч-ЩЕ МАЯКОВСКИ

Площ: 63 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустайни апартаменти под наем в района на Медицински Университет и Дентален факултет. Апартаментите са с обща площ от по 60 кв.м. и се намират в новострояща се сграда. Сградата се състои от 18 апартамента (5 тристайни и...

Виж повече

400 EUR

Ч-ЩЕ МАЯКОВСКИ

Площ: 87 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристайни апартаменти под наем в района на Медицински Университет и Дентален факултет. Апартаментите са с обща площ от по 85 кв.м. и се намират в новострояща се сграда. Сградата се състои от 18 апартамента (5 тристайни и 13 двустайни)...

Виж повече

600 BGN

ЧАЙКА

Площ: 140 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага много просторен тристаен апартамент в квартал Чайка. Апартаментът е с обща площ от 140 кв.м. и се намира на 15-ти етаж в блок тип ЕПК. Жилището се състоит от всекидневна с трапезария (35 кв.м.), кухня (9 кв.м.), детска спалня (13 кв.м.),...

Виж повече

330 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 60 м²

Описание: Отдаваме под наем двустаен апартамент, находящ се в град Варна, Идеален Център, вблизост до морето. Апартаментът е обзаведен разположен е на 5-ти етаж, в тухлена сграда и с площ 60 кв.м. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, коридор, спално помещение,...

Виж повече

600 BGN

ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 100 м²

Описание: Предлагаме ви тристаен апартамент, тип мезонет, под наем в района на зимно кино Тракия. Апартаментът е с площ от 100 кв.м. и се намира на 1-ви и 2-ри жилищни етажи от къща. Жилището се състои от: първо ниво: всекидневна, кухня, санитарен възел второ...

Виж повече

790 BGN

ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 32 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в оживен жилищен район с интензивно движение от хора и коли. Магазинът е с площ от 32 кв.м. и се намира на партерно ниво, разположен на оживена тъговска улица. Имотът се състои от търговска площ - 30 кв.м. и 2 кв.м....

Виж повече

600 BGN

ЦВЕТЕН

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в Цветен квартал. Апартаментът е с площ от 65 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор (7 кв.м.), всекидневна с кухня (21 кв.м.), спалня (16 кв.м.), баня с тоалетна, килер,...

Виж повече

6 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем складово помещение с площ от 70 кв.м в западна промищлена зона, гр. Варна. Складът е в охраняема база, разполага с ниска рампа, санитарен възел с мивка и помещение което може да се пригоди за офис. Складът разполага с дневна...

Виж повече

480 BGN

ЧАЙКА

Площ: 56 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент в квартал Чайка. Апартаментът е с жилищна площ от 56 кв.м. и се намира на 3-ти етаж. Жилището се състои от коридор, спалня, всекидневна, кухня, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът е напълно обзаведене и...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 98 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.