Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 97 |

220 EUR

ЕЛЕКТРОН

Площ: 52 м²

Описание: Акцент Инвест Отдава под наем апартамент с една спалня в тухлена сграда от 2009 г. Жилището е на 1-ви жилищен етаж над търговски помещения. Състои се дневна с кухня, спалня с усвоен балкон, баня с тоале. И двете стаи са със западно изложение. Сградата...

Виж повече

900 EUR

ТРАКАТА

Площ: 306 м²

Описание: Акцент Ивест Ви предлага триетажна къща под наем в района на долна Трака. Къщата е с РЗП от 305 кв.м. и двор от 600 кв.м. Имотът се предлага обзаведен и оборудван с електроуреди. Къщата се състои от: 1-ви етаж: три спални, кухня, баня, тоалетна, гараж 2-ри...

Виж повече

600 BGN

Ч-ЩЕ МАЯКОВСКИ

Площ: 61 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустайни апартаменти под наем в района на Медицински Университет и Дентален факултет. Апартаментите са с обща площ от по 60 кв.м. и се намират в новострояща се сграда. Сградата се състои от 18 апартамента (5 тристайни и...

Виж повече

850 BGN

Ч-ЩЕ МАЯКОВСКИ

Площ: 87 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристайни апартаменти под наем в района на Медицински Университет и Дентален факултет. Апартаментите са с обща площ от по 85 кв.м. и се намират в новострояща се сграда. Сградата се състои от 18 апартамента (5 тристайни и 13 двустайни)...

Виж повече

8 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 145 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 145 кв.м находящ се в западна промишлена зона гр. Варна. Складът е с височина от 6м и товарна врата 4/4 м. В сградата има заведение за хранене и свободни офиси. При желание на клиента е възможно изграждане на...

Виж повече

400 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 40 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага боксониера под наем в района на римски терми, Гръцка махала. Апартаментът е с площ от 40 кв.м.и се намира на 4-ти етаж в тухлена сграда. Жилщето се състои от една голяма стая, баня с тоалетна и тераса. След основен ремонт, нови...

Виж повече

700 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем до римски терми. Апартаментът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 4-ти етажв тухлена сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, преходна спалня, баня, тоалетна. Изцяло...

Виж повече

7 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 328 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 328 кв.м находящ се в Западнапромишлена зона, гр. Варна. Складът е на Кота 0 с две врати товарни врати голяма и малка с удобен ТИР достъп, както и отделен вход за офис помещението. Настилката на склада е шлайфан...

Виж повече

500 BGN

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 51 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на базар Левски. Апартаментът е с площ от 51 кв.м. и се състои от коридор, дневна, спалня, тераса, баня с тоалетна. Предлага се обзаведено, за семейство (дългосрочно), луксозно изпълнени...

Виж повече

700 EUR

ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Площ: 133 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офиси под наем в бизнес сграда, находяща се в района на Червен площад. Офисит са съответно с площи от по 133 и 160 кв.м. и са разположени на 4-ти и 2-ри етаж.  офис 116 кв.м. (чиста площ), състоящ се от едно голямо помещение тип...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 97 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.