Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 144 |

700 BGN

ЕЛЕКТРОН

Площ: 52 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на "Електрон". Имотът е с площ от 52 кв.м. и се намира на партерно ниво в жилищна сграда. Състои се от търговска зала (45 кв.м.), санитарен възел, склад. Предлага се без обзавеждане.

Виж повече

300 EUR

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на идеален център, близо до пешеходната зона. Имотът е с площ от 70 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалетна,...

Виж повече

450 BGN

ЦВЕТЕН

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в Цветния квартал. Жилището се намира в нова сграда на четвърти жилищен етаж от шест. Апартаментът е напълно обзаведен с мебели и електроуреди, състоящ се от: спалня, всекидневна с кухненски...

Виж повече

800 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 100 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание офис находящ се в района на центъра в близост до Ботевата градинка и Централна поща. С обща площ от 100кв.м. разположено на над партерно ниво с лице към оживена улица. Състой се от три работни помещения, санитарен...

Виж повече

740 BGN

ЖП ГАРА

Площ: 124 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на "ЖП гара". Имотът е с площ от 125 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в бизнес сграда. Състои се от три офис помещения, коридор, кухня, санитарен възел, тераса. Офисът е частично обзаведен, с вградени...

Виж повече

900 BGN

ВИНИЦА

Площ: 135 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание четиристаен апартамент находящ се в малка жилищна сграда в жк. Виница. Апартаментът е с площ от 135 кв.м. и е разположен на трети (последен) етаж. Жилището се състои от: дневен тракт с кухненски бокс (60 кв.м.),...

Виж повече

570 BGN

БРИЗ

Площ: 130 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага тристаен апартамент под наем в район "Бриз". Имотът е с площ от 130 кв.м. и се намира на 5-ти етаж. Състои се от просторна и светла всекидневна с кухня, две отделни спални, перално помещение, килер, баня с тоаелтна и...

Виж повече

450 BGN

ЧАТАЛДЖА

Площ: 61 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага студио под наем в района на Чаталджа. Имотът е с площ от 61 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, една голяма стая, голяма баня с тоалетна, тераса. Предлага се напълно обзаведено и оборудвано...

Виж повече

800 BGN

ГЕНЕРАЛИ

Площ: 120 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава под наем етаж от къща в района на "Медициснки университет". Имотът е с площ от 120 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в къща. Състои се от голям коридор, всекидневна, кухня, две спални, баня с тоалетна. Предлага се обзаведен и...

Виж повече

500 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 10 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем с витрина към централната пешеходна зона на града. Магазинът е с площ от 10 кв.м. и е разположен изцяло на партер. Състои се от едно търговско помещение. Два месечни наема депозит.

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 144 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.