Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 99 |

4 BGN / m²

ВИНИЦА

Площ: 225 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад находящ се до кв Виница, Варна. Складът се намира в база с директен достъп от главен път чрез голям портал. Помещението е с обща площ от 225 кв.м разпределни между складова площ от 170 кв.м, офис 30 кв.ми складова площ...

Виж повече

1590 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 640 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем складово помещение с площ от 640 кв.м., находящо се в централната част на Западна Промишлена Зона, на по-малко от 200м. от главния път. Височина в най-високата точка от помещението - 8м. Помещението е сравнително ново -...

Виж повече

6 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 70 кв.м находящ се в западна промишлена зона, гр. Варна. Складът е в охраняема база, самостоятелен, разполага с малка рампа с навес и голямо пространство за подход и паркиране. Помещението е разделено на...

Виж повече

600 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 85 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Гръцка махала, близо до южния плаж. Апартаментът е с площ от около 85 кв.м. и се намирана 2-ри жилищен етаж от стара тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна, кухня,...

Виж повече

500 BGN

НЕПТУН

Площ: 100 м²

Описание: Акцент иНвест Ви предлага офис под наем в района на Нептун. Офисът е с площ от 100 кв.м. и се намира на първи(надпартерен) етаж в тухлена сграда. Състои се от три основни помещения, кухненски бокс, санитарен възел. Офисът разполага с удобно място за реклама,...

Виж повече

5 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 700 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 1000 кв.м, находящ се в западна промивлена зона гр. Варна. Складът е в охранявана база и разполага с достатъчно място за да захожда тир и голяма врата, през която тира може да влиза и да извършва товаро-разтоварна...

Виж повече

450 BGN

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Спортна зала. Офисът е с площ от 60 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в жилищна сграда. Състои се от две работни помещения, санитарен възел и килер. Има оборудван кухнески кът, има два климатика, две бюра,...

Виж повече

350 BGN

АЛЕН МАК

Площ: 72 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на м-т Ален Мак. Апартаментът е с площ от 72 кв.м. и се намира на партерен етаж в нова сграда от затворен тип, с басейн. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня,...

Виж повече

900 BGN

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 170 м²

Описание: Акцент иНвест Ви предлага самостоятелен етаж от къща в района между Виница и Константин и Елена. Етажът е с площ от 170 кв.м. и се състои от входно антре, всекидневна, кухня, три спални, две тераси, два санитарни възела. Имотът се отдава напълно обзаведен...

Виж повече

550 EUR

БРИЗ

Площ: 135 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага четиристаен апартамент под наем в района на Бриз,след Пикадили Парк. Апартаментът е с площ от около 135 кв.м. и се намира на 3-ти етаж в тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част, три спални,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 99 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.