Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 89 |

550 BGN

ГЕНЕРАЛИ

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Медицински университет. Апартаментът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в жилищна сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна, спалня баня с тоалетна. Предлага...

Виж повече

750 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 144 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 144 кв.м находящ се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Складът се намира в охраняема база, разполага с малка рампа и подход за камиони. Размерът на помещението е 12/12 м като в него има изграден офис, мокро...

Виж повече

400 EUR

ОБЩИНАТА

Площ: 130 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага под наем тристаен апартамент в района на Червен площад и Медицински Университет. Апартаментът е с площ от 130 кв.м. и се намира на 3-ти етаж в тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с трапезария и кухня, две...

Виж повече

350 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 35 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага малък двустаен апартамент под наем в района на Адвокатска градинка. Апартаментът е с площ от около 35 кв.м. и се намира на полусутерен. Имотът се състои от антре, спалня с две легла, всекидневна и баня с тоалетна. Предлага се...

Виж повече

4 EUR / m²

ЧАЙКА

Площ: 76 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офиси под наем в района на квартал Чайка, в сграда от смесен тип. Офисите са с площ от около 76 кв.м. и се намират на оживен и лесно достъпен булевард. Офисите се състоят от едно общо, основно помещение и санитарен възел. Предлагат...

Виж повече

4 EUR / m²

ИЗГРЕВ

Площ: 184 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на Изгрев. Помещението e с площ от 184 кв.м., предлага се без обзавеждане. Имотът се намира в нова бизнес сграда от висок клас, към имота няма такса за поддръжка на общи части. Има възможност за паркирене...

Виж повече

6 EUR / m²

ИЗГРЕВ

Площ: 61 до 160.00 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага банков офис или магазин под наем в района на Изгрев. Помещението може да бъде с площ от 61,20 кв.м., 99,5 кв.м. или 160 кв.м., предлага се без обзавеждане. Имотът се намира в нова бизнес сграда от висок клас, към имота няма такса за...

Виж повече

375 BGN

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Спортна зала. Офисът е с площ от 60 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в жилищна сграда. Състои се от две работни помещения, санитарен възел и килер. Има оборудван кухнески кът, има два климатика, две бюра,...

Виж повече

400 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 80 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем до Операта. Апартаментът е с площ от 80 кв.м. и се намира на 3-ти жилищен етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, две спални, всекидневна, кухня, дрешнк, баня с тоалетна, перално и две тераси....

Виж повече

от 500 BGN

ИЗГРЕВ

Площ: 100 до 600.00 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем офис-помещения с различни площи и разпределение в нова бизнес сграда от най-модерен тип, находяща се на главен път в района на ж.к. Изгрев. Бизнес сградата разполага с 38 самостоятелни офиса. Офисите са тип OPEN SPACE. Степен...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 89 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.