Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 80 |

450 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на базар Левски. Апартаментът е с площ от 60 кв.м. и се намира на 2-ри етаж. Жилището се състои от входно антре, баня с тоалетна, всекидневна с кухненска част, спалня, тераса. Апартаментът...

Виж повече

550 BGN

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 110 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на Пикадили център. Апартаментът е с площ от 110 кв.м. и се състои от всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът се предлага обзаведен и напълно оборрудван,...

Виж повече

1000 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 170 м²

Описание: Отдаваме под наем склад, находщ се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Складът е на кота 0, с лице към улица и подход за камиони. Разпределение: две офис помещения 10 и 12 кв.м, санитарен възел, предверие с мивка, складова част на шлайфан бетон. Височината...

Виж повече

350 EUR

БРИЗ

Площ: 70 м²

Описание: Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в квартал Бриз с площ от 70 кв.м. Жилището е напълно обзаведено. Състои се от коридор, голяма и просторна дневна с кухня, голяма южна тераса, една спалня и баня с тоалет. Обзаведен е с маса за хранене, вградена...

Виж повече

390 BGN

АЛЕН МАК

Площ: 85 м²

Описание: Предлагаме Ви просторен тристаен апартамент, разположен в местност Ален мак. Жилището се помещава на четвърти етаж и предлага красива морска гледка. Разпределение: входно антре (7.20 кв.м.) с вграден гардероб, баня/тоалет (4.04 кв.м.), всекидневна (22.58 кв.м.)...

Виж повече

460 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 64 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на квартал Левски. Апартаментът е с площ от 64 кв.м. и се намира на 13-ти етаж в блок тип ЕПК. Жилището се състои от коридор, всекидневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът...

Виж повече

400 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 69 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага отличен двустаен апартамент в кв. Трошево, в близост до жилището са Мол Варна, автобусни спирки, детски градини, училища, супермаркети.  Апартаментът е разположен в нова сграда, на 3ти етаж, с обща площ 69 кв.м. и разпределение:...

Виж повече

520 BGN

МЛАДОСТ

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Младост. Апартаментът е с площ от 50 кв.м.и се намира на 4-ти етаж в сграда тип ЕПК. Жилището е след основен ремонт, намира се в непосредствена близост до търговски център ЯВОР, Кауфланд,...

Виж повече

400 до 800 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 60 до 120.00 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем две стързани автосервизни клетки с обща площ от 120 кв.м находящи се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Всяко от помещенията разполага с офис, санитарен възел, мивка и голяма входна към сервизната част. Височината на...

Виж повече

650 BGN

ХЕИ

Площ: 92 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага нов, тристаен апартамент под наем в района под ХЕИ. Апараментът е с площ от 92 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в нова тухлена сграда, комплекс от затворен тип. Жилището се състои от входно натре, всекидневна, две спални, баня с...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 80 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.