Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 101 |

450 BGN

ВИНИЦА

Площ: 80 м²

Описание: Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в квартал Виница, близо до центъра. Имотът е с площ от 80 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухеннска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът...

Виж повече

3120 EUR

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 390 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района над завод Дружба. Магазинът се намира на партерно ниво в нова сграда. Състои се от от едно основно помещение и санитарен възел. Голяма витрина към оживена търговска улица, ъглово помещение, подходящ...

Виж повече

650 BGN

ОБЩИНАТА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Община Варна. Имотът е с площ от 65 кв.м. и се намира на партерно ниво в жилищна сграда. Предлага се без обзавеждане, има климатик. Имотът се състои от чакалня, едно голямо помещение и баня с тоалетна....

Виж повече

1400 BGN

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 117 м²

Описание: Предлагаме Ви луксозно обзаведен тристаен апартамент с източно изложение, с панорамна гледка и с чисто ново обзавеждане в района на Лятно Кино Тракия, 50 метра от Макдрайв. Имотът се състои от хол, кухня, две спални, баня с WC, перално, WC, килер и просторен...

Виж повече

480 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 60 м²

Описание: Стилно обзаведен апартамент, намиращ се в кв. "Трошево", в красив и спокоен комплекс. Апартаментът е подходящ за настаняване до 2 души и се състои от/: една спалня, голяма дневна с кухненски бокс, баня и голяма тераса. Кухнята е оборудвана с хладилник...

Виж повече

400 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви прелдага двустаен апартамент под наем в района на Левски, срещу МЕИ. Имотът е с площ от 65 кв.м. и се намира на 4-ти етаж. Състои се от коридор, всекидневна с тераса, кухня с тераса, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага с обзавеждането...

Виж повече

1000 EUR

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 255 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем апартамент тип мезонет с две спални в тухлена сграда въведена в експлоатация през 2014 г. Асансьорът се отваря дитектно в дневната на апартамента и е с видеонаблюдение. Има отделна домофонна система също с видеонаблюдение. Застроената...

Виж повече

1000 EUR

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 255 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем апартамент тип мезонет с две спални в тухлена сграда въведена в експлоатация през 2014 г. Асансьорът се отваря дитектно в дневната на апартамента и е с видеонаблюдение. Има отделна домофонна система също с видеонаблюдение. Застроената...

Виж повече

700 BGN

ВИНИЦА

Площ: 130 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага къща под наем в квартал Виница. Къщата е с площ от 130 кв.м. и се състои от два етажа. Имотът е със следното разпределение: всекидневна с кухненска част, две спални, три тоалетни и една баня. Къщата се предлага напълно обзаведена...

Виж повече

3000 BGN

ЖП ГАРА

Площ: 300 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Областна администрация, близо до ЖП гара. Имотът е с площ от 300 кв.м. и е разположен на три нива: сутерен с площ от 120 кв.м., който се състои от четири помещения, има вентилация партер с площ от...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 101 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.