Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 101 |

1100 BGN

ВИНИЦА

Площ: 185 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двуетажна къща под наем в Кичево, на 10 км от Варна. Къщата е с площ от 185 кв.м. и се състои от: 1-ви етаж - дневна с кухненска част, спланя, баня, тоалетна, сухо помещение 2-ри етаж - 2 спални със самостоятелни санитарни възли...

Виж повече

600 EUR

ВИНИЦА

Площ: 250 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двуетажна, луксозна къща под наем с площ от 220 кв.м. РЗП - ново строителство, в луксозен комплекс с двор от 3000 кв.м. Имотът е напълно обзаведен, с нови и луксозни мебели. Къщата е оборудвана с всички необходими уреди и посуда....

Виж повече

650 BGN

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 120 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент в района на Пикадили център. Апартаментът е след основен ремонт- изолация, ПВЦ дограма, намиращ се в централната част на гр. Варна. Жилището се състои от 4 стаи - 2 спални, хол, кухня с тарпезария, баня, тоалет,...

Виж повече

330 EUR

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 84 м²

Описание: Акцент ИНвест Ви предлага тристаен апартамент в района на Червен площад. Апартамента е с чиста жилищна площ от 84 кв.м. и се намира на втори етаж от тухлена сграда. В тези 84 кв.м. не са включени мазе с площ 8 кв.м. и таван с площ от 8 кв.м. както и площта на...

Виж повече

350 EUR

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 84 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Св. Константин и Елена. Апартаментът е с площ от 85 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в нов комплекс от затворен тип. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част, спалня, баня,...

Виж повече

380 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 37 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района под хали "Шипка". Имотът е с площ от 37 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в бизнес сграда. Офисът се състои от едно голямо помещение, санитарен възел и тераса. Помещението е оборудвано с климатик, сградата...

Виж повече

170 BGN

М-Т БОРОВЕЦ - СЕВЕР

Площ: 465 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание къща с 4 спални разположена в м-ст Боровец Север. Къщата е  разпределена на два етажа + приземен етаж. - РЗП – 465кв.м. Разполага с 4 спални и 5 бани. Разпределение: Кота 0: - гараж - за два автомобила; -дневен...

Виж повече

500 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на адвокатска градинка. Имотът е с площ от 50 кв.м. и се намира на партерно ниво. Състои се от две отделни стаи, санитарен възел, мазе. Предлага се без обзавеждане, има паркомясто пред самото помещение. 

Виж повече

1000 EUR

ТРАКАТА

Площ: 200 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем нова двуетажна къща близо до морето в местност Траката. Къщата е луксозно обзаведена. На първия  етаж, е разположен дневен тракт, кухня, трапезария, баня и тоалет. Втория етаж разполага с три спални, баня и тоалет, мокро...

Виж повече

1600 EUR

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 400 м²

Описание: Предлагаме Ви луксозен апартамент под наем находящ се в гр. Варна, ул. "Генерал Колев", в близост до район Приморски. Площта на апартамента е 400 кв. м., намира се на етаж 6/6. Апартаментът е с три спални, дневен тракт, библиотека-кабинет, 3 бани+wc, килер,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 101 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.