Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 88 |

500 BGN

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 75 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Спортна зала. Апартаментът е с площ от 75 кв.м. и се намира на 12-ти етаж. Жилището се състои от коридор, всекидневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса с гледка към града. Апартаментът...

Виж повече

700 EUR

ВИНИЦА

Площ: 250 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двуетажна, луксозна къща под наем с площ от 220 кв.м. РЗП - ново строителство, в луксозен комплекс с двор от 3000 кв.м. Имотът е напълно обзаведен, с нови и луксозни мебели. Къщата е оборудвана с всички необходими уреди и посуда....

Виж повече

3500 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 437 м²

Описание: Акцент Инвест ВИ предлага заведение - бар под наем в района на хотел "Черно море". ЗАведението е с площ от 437 кв.м. и се намира на сутеренно ниво. Предлага се напълно обзаведено и функциониращо, с цялото необходимо оборудване за работа (ледогенератор,...

Виж повече

330 BGN

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 34 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага помещение под наем на партер подходящо както за офис, така и за магазин или фризьорски салон. Сградата е въведена в експлоатация през 2008 г. Чистата жилищна площ на е 29 кв. м. и се състои от просторно и слънчево помещение...

Виж повече

600 BGN

ВИНС

Площ: 82 м²

Описание: Акцент Инвест предлага под наем жилище от тип "нов панел" от 95год. в топ центъра на Варна на метри от ВИНС. Апартаментът се състои от коридор, г-кухня с трапезария, хол, спалня, килер, баня и тоалетна отделно и два балкона. Има и мазе. Разположението...

Виж повече

600 BGN

ГЕНЕРАЛИ

Площ: 61 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент в близост до Медицински Университет. Апартамента е с площ от 60 кв.м. и се намира на 6-ти етаж в новопостроена тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с...

Виж повече

550 BGN

ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 105 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага апартамент с четири стаи в района н зимно кино Тракия. Апартаментът се състои от 3 големи стаи и кухня, баня и тоалетна. Всяка стая има тераса. Ново стройтелсво, във всички стаи подовата настилка е ламинат, в коридора и кухнята...

Виж повече

620 BGN

ВИНС

Площ: 85 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на ВИНС, ул. "Братя Миладинови". Апартаментът е с площ от 85 кв.м. и се намира на 2-ри етаж. Жилището се състои от входно антре, всекидневна, кухня, две спални, баня с тоалетна, килер и...

Виж повече

500 BGN

ЧАТАЛДЖА

Площ: 61 м²

Описание:   Акцент Инвест представя на Вашето внимание магазин находящ се в района на Чаталджа в близост до „Пикадили Чаталджа”. Общата му площ е 60кв.м., като е на две нива – партер и сутерен разпределени по 30кв.м. В добро състояние, магазина има...

Виж повече

500 BGN

ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 52 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на Ботева градинка. Магазинът е с площ от 52 кв.м. и се намира на партерно ниво в жилищна сграда. Магазинът се състои от едно голямо помещение и санитарен възел. Предлага се без обзавеждане, има витрина...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 88 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.