Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 84 |

480 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага четири двустайни апартамента в сграда намираща се до БИЛА, в района на КОлхозен пазар. Апартаментите са площ от около 70 кв.м. и се състоят от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментите...

Виж повече

5000 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 500 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага луксозна офис сграда под наем в района на Гръцка махала, в близост до Морската градина. Сградата е паметник на културата и архитектурата и е с площ от 500 кв.м., която е разположена на три етажа. Към къщата има две паркоместа...

Виж повече

2000 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 300 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага два етажа под наем от луксозна офис сграда, паметник на архитектурата, намираща се в Гръцка махала. Общата площ на помещенията е 300 кв.м. и са разположени на 2-ри и 3-ти етаж от сградата. Предлагат се необзаведени, и двата етажа...

Виж повече

3 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 600 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем складово-производствено помещение с площ от 600кв.м заемащо първи надпартерен етаж в сграда находяща се в Западна промишлена зона. Достъп до помещението се извършва през рампа и самостоятелен за етажа асансьор. Разпределение,...

Виж повече

620 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание магазин под наем находящ се в района на Левски в близост до Техническия университет. Търговския обект е с обща площ от 60кв.м. разпределени на две нива, както следва: търговска част на партерно ниво с площ...

Виж повече

400 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 69 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага отличен двустаен апартамент в кв. Трошево, в близост до жилището са Мол Варна, автобусни спирки, детски градини, училища, супермаркети.  Апартаментът е разположен в нова сграда, на 3ти етаж, с обща площ 69 кв.м. и разпределение:...

Виж повече

800 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 170 м²

Описание: Склад под наем находящ се в Западно промишлена зона, гр. Варна. Складът е 170 кв.м на кота 0, в охраняема база с тир подход. Помещението разполага с монтирани стелажи. В скадът има две офис помещения с климатици, окачени тавани и всички комуникации. СОТ,...

Виж повече

500 EUR

БРИЗ

Площ: 153 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага партерен магазин под наем находящ се в близост до Пикадили Парк. Магазинът е с площ от 153 кв.м. и е разположен изцяло на партерно ниво, състои се от голяма търговска зала и санитарен възел. Помещението е клиамтизирано, подходящо...

Виж повече

6 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 240 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 250 кв.м находящ се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Складът е след основен ремонт, с много добра локация, тир подход и охрана. В помещението има изграден офис и санитарен възел. Трифазен ток, шлайфан...

Виж повече

500 BGN

ХЕИ

Площ: 55 м²

Описание: Акцент инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района под ХЕИ. Отдава под наем напълно обзаведен, в нова луксозна сграда с асансьор, на 50 м. от Пикадили Център и на 20 м. от Ян Палах Център. Апартаментът се намира на 5 жилищен етаж в тухлена...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 84 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.