Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 99 |

600 BGN

СЕВЕРНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА

Площ: 100 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 100 кв.м находящ се в Севрна промишлена зона, гр. Варна. Складът е на рампа с товарна врата 2/2 метра, разполага с паркомясто пред рампата. Настилката на имота е мозайка, восочината е около 3м, има санитарно...

Виж повече

900 EUR

ВИНС

Площ: 125 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание апартамент под наем находящ се в района на Червения площад, в близост до Varchev. Общата му площ е 125кв.м., в които са включени тераса и общи части, чистата жилищна площ е 100кв.м. Състои се от две спални, една просторна...

Виж повече

600 BGN

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 64 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на ул. "Д-р Железкова". Имотът е с площ от 64кв.м. и се намира на 1-ви жилищен етаж в нова сграда. Апартаментът се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с...

Виж повече

560 BGN

СВЕТИ НИКОЛА

Площ: 86 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в м-т Свети Никола. Апартаментът е с площ от 85 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в нова сграда, затворен комплекс. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненски бокс и тераса, две спални, тераса,...

Виж повече

550 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 103 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание просторен апартамент с две спални, с мебели, изложение: югоизток и североизток. Разположен e в района на Колхозен пазар. Жилището e напълно обзаведено с качествени мебели и оборудвано с всички електроуреди...

Виж повече

430 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест предлага двустаен апартамент под наем в района на Колхозен пазар. Имотът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в нова сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалетна. Апартаментът се предлага...

Виж повече

1000 BGN

БРИЗ

Площ: 101 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамнет под наем в квартал Бриз, под паметника. Имотът е с площ от 100 кв.м. и се намира на 3-ти етаж. Състои се от: коридор, всекидневна с кухненска част, две спални, две бани, тераса. Имотът се предлага напълно обзаведен...

Виж повече

600 BGN

ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Площ: 87 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на Червен площад, близо до Медицински университет. Имотът е с площ от 87 кв.м. и се намира на 1-ви етаж. Състои се от коридор, всекидневна, две спални, баня с тоалетна, перално помещение,...

Виж повече

650 BGN

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 75 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент в района на завод Дружба. Апартаментът е с площ от 75 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в новопостроена тухлена сграда с акт 16 от 2009 година. Сградата е луксозна, с керамична облицовка и има асансьор. Жилището...

Виж повече

500 BGN

СВЕТИ НИКОЛА

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в тиха и спокойна местност на Варна, с невероятна морска панорама. Апартаментът се състои от дневен тракт с кухня - 25 кв. м., спалня - 12 кв. м., баня - 4. 5 кв.м., коридор - 8 кв.м., тераса...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 99 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.