Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 98 |

500 EUR

ГЕНЕРАЛИ

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Генералите. Имотът е с обща площ от около 70 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в нова сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, килер, баня, тоалетна, спалня,...

Виж повече

450 BGN

ВИНИЦА

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент в квартал Виница. Апартамента е с площ от 70 кв.м. и се намира на 3-ти жилищен етаж в новопостроена тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с толаетна,...

Виж повече

900 EUR

ЗИМНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем офис в района на МакДрайв и Експресбанк. Офисът е с площ от 90 кв.м. и се намира на първи етаж в нова луксозна бизнес сграда от висок клас. Имотът се състои от едно голямо помещение, което е разделено на две от стъклена преграда,...

Виж повече

7 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 330 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад със шоурум находящ се в Западна промишлена зона, над бул. Ян Хуняди, в близост до автомагистрала Хемус. Площта е разделена на 180 кв.м магазинна яаст и 150 кв.м складова част, които са на едно ниво и могат да бъдат обединени....

Виж повече

5 BGN / m²

СЕВЕРНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА

Площ: 360 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем складово – производствено помещение нахдящо се в Северна промишлена зона, гр. Варна. Разпределение: производствено хале, 288 кв. м. и прилежащ към него склад, 72 кв. м. който е оборудван със система от стилажи за складиране...

Виж повече

550 BGN

СВЕТИ НИКОЛА

Площ: 61 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в тиха и спокойна местност на Варна, с невероятна морска панорама. Апартаментът се състои от дневен тракт с кухня - 25 кв. м., спалня - 12 кв. м., баня - 4. 5 кв.м., коридор - 8 кв.м., тераса...

Виж повече

540 EUR

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Иневест Ви предлага офис под наем в района на Спортна зала. Имотът е с площ от 90кв.м. и се намира на 5-ти етаж в бизнес сграда. Състои се от триработни помещения исанитарен възел, предлага се обзаведен. Има възможност за наеманена допълнителни20...

Виж повече

500 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 67 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на квартал Левски, комплекс ВИВА. Имотът е с площ от 67 кв.м. и се намира на 3-ти етажв нова сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна...

Виж повече

3 EUR / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 670 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем новопостроен склад находящ се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Складовото помещение е ново, 670 кв.м, с височина от 6,70 до 8,25 метра, настилка шлайфан бетон, големи ролетни врати врати немско производство, вода и трифазен...

Виж повече

3 EUR / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 558 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем новопостроен склад находящ се в Западна промишлена зона, гр. Варна. Складовото помещение е ново, 558 кв.м, с височина от 6,70 до 8,25 метра, настилка шлайфан бетон, големи ролетни врати врати немско производство, вода и трифазен...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 98 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.