Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 83 |

60 BGN

ВИНИЦА

Площ: 105 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен, просторен апартамент в квартал Виница. Апартаментът е с площ от 105 кв.м. и се намира на първи етаж в новопостроена сграда. Жилището се състои от входно антре, коридор, всекидневна, две спални, кухненски бокс, баня...

Виж повече

650 EUR

МОРСКА ГРАДИНА

Площ: 115 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в Морската Градина на гр.Варна. Жилището се състои от: дневна с кухненски бокс (оборудвана с вградени уреди), две спални, баня с тоалет. Подовите настилки са с ламинат и теракот....

Виж повече

550 BGN

ЧАЙКА

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в квартал Чайка, близо до Морската градина. Апартаментът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 3-ти етаж. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, тераса....

Виж повече

350 EUR

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 76 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем тристаен апартамент в нова сграда с Акт 16, в района на Лятно кино Тракия. Апартаментът се предлага обзаведен. Състои се от антре, кухня с дневен тракт, две спални, баня с тоалетна, една тераса. Жилището е с южно изложение....

Виж повече

550 BGN

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 65 м²

Описание: Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в района на лятно кино тракия. Апартаментът е с площ от 65 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, всекидевна с кухненса част, спалня, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът...

Виж повече

400 BGN

ВИНИЦА

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест предлага под наем двустаен апартамент с площ от 70 m2, ново строителство, намиращ се в кв. Виница. Апартаментът е в близост до борова гора, супермаркет и е на 20 метра от автобусната спирка. Състои се от просторна всекидневна с кухненски...

Виж повече

400 BGN

АЛЕН МАК

Площ: 77 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Ален мак. Апартаментът е с площ от 78 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в тухлена сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, тераса....

Виж повече

550 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 54 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент в гръцката махала на град Варна. Апартамента се намира на 1-ви жилищен етаж и е с площ от 55 кв.м. Жилището се състои от входно антре, две спални, кухня(изнесена на балкона), баня, тоалетна. Апартамента е напълно...

Виж повече

38 до 150 EUR

АЛЕН МАК

Площ:

Описание: Акцент Инвест представя на вниманието на своите клиенти обзаведени апартаменти с една спалня в луксозен комплекс на брега на морето.  Жилищата са напълно оборудвани в всичко необходимо да се нанесете веднага.  Всеки апартамент предоставя...

Виж повече

от 40 EUR

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем обзаведен двустаен апартамент в идеалния център на гр. Варна. Апартаментът се намира в близост до драматичен театър Стоян Бъчваров, на трети етаж в нова сграда. Жилището разполага със всички необходими електроуреди,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 83 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.