Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 82 |

320 EUR

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 64 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен луксозен апартамент, 63кв.м., напълно обзаведен и оборудван в центъра - до магазин Ню Йоркър. На минути от главната търговска улица и централния плаж. Състои се от  хол, отделна кухня, спалня, баня с тоалет, южно...

Виж повече

1330 BGN

СЕВЕРНА ПРОМИШЛЕНА ЗОНА

Площ: 200 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание, ново складово помещение с площ от 200 кв.м., намиращо се над Цветен квартал - Варна. Складът е с автоматична врата, на Кота 0, височина 6 метра и разполага с удобна офисна част и санитарно помещение. Подходът...

Виж повече

600 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА ПЛАНОВА

Площ: 100 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 100 кв.м няходящ се в Промишлена зона Планова. Складът е на рампа, разполага с малък офис и санитарен възел. Височината на помещението е около 4,20 м, настилката е бетон, осветлението е луминисцентно. Рампата...

Виж повече

350 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА ПЛАНОВА

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад с площ от 60 кв.м находящ се в промишлена зона Планова. Сладът е на рампа като достъпът до него се осъществява посредством коридор (8м). Помещението е преградено с PVC дограми на три стаи, но може да бъде обединено. На...

Виж повече

550 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 79 м²

Описание: Предлагаме Ви двустаен апартамент до ТУ-Варна и комлекс Вива. Апартаментът се намира на 4 жилищен етаж от общо седем етажа в сграда с Акт 16 от 2009 г. Площта на имота е 79 кв. м. и се състои от дневен тракт с кухненски бокс, спалня, обща тераса към двете стаи,...

Виж повече

350 EUR

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 80 м²

Описание: Aкцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на кръглата банка. Офисът се намира на първи етаж над партер и се състои от три отделни помещения, два санитарни възела. Имотът е с площ от 80 кв.м. и е оборудван със СОТ и климатик. Офисът е с лице към оживен,...

Виж повече

700 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 100 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага просторен и светъл апартамент в центъра на Варна, зад операта. Намира се на 20 мин от плажа. Жилището е разположено на 3-ти етаж без асансьор. Отоплението е на климатик и конвекторни печки. Банята е с биде. Напълно обзаведена...

Виж повече

500 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага преустроен двустаен апартамент в квартал Левски. Апартаментът е с чистна жилищна площ от 65 кв.м. и се намира на 9-ти етаж в панелен блок. Жилището се състои от коридор, разширена кухня с трапезария, спалня, всекидневна, бяна...

Виж повече

360 BGN

ЧАЙКА

Площ: 75 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартмаент под наем в квартал Чайка, до спирка "Акациите". Апартаментът е с площ от 75 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в блок тип ЕПК. Жилището се състои от дневна, хол, спалня, на голяма обща тераса. Апартаментът...

Виж повече

800 EUR

ЕВКСИНОГРАД

Площ: 250 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага триетажна самостоятелна вила с неповторима панорама към морето, само на 10-15 мин пешком от плажовете на К.К. Св. Константин и Елена. Състои се от голям дневен тракт с площ от 50 кв. м., с кухненски бокс и двор, с асмалък и барбекю....

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 82 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.