Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 81 |

400 BGN

БРИЗ

Площ: 77 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в квартал Бриз , до паметника. Апартаментът се намира в тухлена сграда и е с площ от 77 кв.м., намира сена първи жилищен етаж. Жилището се се предлага напълно обзаведено и оборудвано. Имотът се състои...

Виж повече

380 BGN

ЧАЙКА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в квартал Чайка. Апартаментът е с площ от 65 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в панелен блок. Жилището се състои от коридор, всекидневна, кухня, спалня, три тераси, баня с тоалетна. Апартаментът се предлага...

Виж повече

570 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 114 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем луксозно офис помещение в нова офис сграда. Площа е разпределена в четири помещения, предвидени за голям брой бюра като има изходи за интернет и контакти на повечето стени. Офиса разполага с санитарен възел с предверие....

Виж повече

600 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 42 м²

Описание: Акцент инвест Ви предлага партерен магаизн под наем в района на Операта. Магазинът е с площ от 42 кв.м. и се намира на партерно ниво в нова сграда. Състои се от едно голямо търговско помещение.  Наемна цена - 600 лева/месец

Виж повече

750 BGN

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест предлага ъглово търговско помещение под наем, разположено на партерен етаж от сграда, намираща се в централната част на гр.Варна, в близост до "Планет Клуб". Помещението е със статут на магазин за промишлени стоки и разполага с...

Виж повече

250 EUR

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем офис в луксозна офис сграда гр. Варна. Офисът има чиста площ от 50 кв.м. Сградата разполага с всички необходими удобства за бизнеса: -асансьор; -портиер; -пожароизвестяване; -добро осветление; -високоскоростен...

Виж повече

340 EUR

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 68 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем офис в луксозна офис сграда, гр. Варна. Офисите са с южно изложение и чиста площ от 68 кв.м. Сградата разполага с всички необходими удобства за бизнеса: -асансьор; -портиер; -пожароизвестяване; -добро осветление; -високоскоростен...

Виж повече

390 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето вниманиe офис под наем, разположен в нова луксозна бизнес сграда, находяща се в централната част на град Варна, в близост до Полиграфията. Имотът разполага с обща площ от 65 кв.м., като тя е разпределена както следва:...

Виж повече

5 BGN / m²

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 234 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем склад на рампа в западна промишлена зона, гр. Варна. Складът е с площ от 234 кв.м, има отделна стая подходяща за офис и санитарен възел в съседство. Има възможност за изграждане на санитарно помещение и в офиса. Височината...

Виж повече

520 BGN

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 97 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на Колхозен пазар. Апартаментът е с площ от 97 кв.м. и се намира на 2-ри етаж в сграда построена преди 15 години. Жилището се състои от коридор, дневен тракт, две спални, баня, перално помещение,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 81 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.