Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 92 |

350 EUR

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 78 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем тристаен апартамент с жилищна площ от 78 кв.м. в района на Лятно Кино Тракия град Варна. Жилището е напълно обзаведено намира се на 1-ви жилищен етаж. Състои се от: дневна с кухненски бокс, две спални, две бани, две тоалетни,...

Виж повече

650 EUR

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 98 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем на гърба на Спортна зала. Апартаментът е с площ от 90 к.м. и се намира на 9-ти етаж в тухлена сграда строена през 1985г. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част, две спални, баня...

Виж повече

600 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 110 м²

Описание: Тристаен апартамент разположен на трети етаж в нова жилищна кооперация в Гръцка махала. Жилището заема площ от около 110 кв.м. и се състои от коридор, дневна с кухненска част, спалня, детска стая, баня-тоалет, тоалет, три тераси. Апартаментът е напълно...

Виж повече

450 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в Левски. Състои се от напълно оборудвана кухня със затворена тераса към нея, две спални, голяма тераса към с прекрасна морска гледка и баня с тоалет. Апартаментът се намира в близост както...

Виж повече

1100 EUR

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 18 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в лице към бул. "Княз Борис 1", в района на бившата Теранова. Магазинът е с чиста площ от 13.5 кв.м. като може да бъде разширен до 18 кв.м. , има складово помещение, няма изграден санитарен възел. 

Виж повече

400 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 140 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага просторно офис помещение под наем в идеалния център на гр. Варна с площ от 140 кв.м. Намира се на първи етаж (партер), обезопасен. Състои се от антре, санитарен възел, едно голямо работно помещение с прилежащ балкон (две преходни...

Виж повече

1000 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 30 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в ройона на Колхозен пазар, на оживена улица. Магазинът е с площ от 30 кв.м. и е разположен изцяло на партерно ниво, ъглов е. Имотът се състои от главно помещение и санитарен възел. Предлага се необзаведен, статут...

Виж повече

350 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в близост до Червен площад. Магазинът е с площ от 90 кв.м. и е разположен изцяло на партерно ниво. Имотът се състои от голяма търговска зала, санитарен възел. Предлага се без обзавеждане, статут на офис.

Виж повече

600 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага апартамент в кв. Левски, в нова кооперация. Жилището е изцяло южно, много топъл апартамент, в непосредсвена близост до Технически Университет, втори корпус на Икономически Университет и множество магазини, аптеки и автобусни...

Виж повече

680 BGN

ЦЕНТРАЛНА ПОЩА

Площ: 82 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на централна поща. Магазинът е с площ от 82 кв.м. и е разположен на две нива. Състои се от: 1-во ниво - търговска зала и санитарен възел (35 кв.м.) 2-ро ниво - едно голямо помещение (40 кв.м.) Магазинът...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 92 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.