Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 143 |

300 BGN

ВЪЗРАЖДАНЕ 1

Площ: 45 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава под наем компактен двустаен апартамент в кв. "Възраждане" 1. Имотът е с площ от около 45 кв.м. и се намира на 1-ви етаж. Състои се от Г-образен коридор, трапезария с кухня (изнесена на усвоена тераса), спалня с тераса, баня...

Виж повече

500 BGN

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района между завод Дружба и базар Левски. Апартаментът е с площ от 65 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в нова сграда. Апартаментът е обзаведен изцяло, като в двете стаи има поставени климатици "DAIKIN"....

Виж повече

500 EUR

МЛАДОСТ

Площ: 110 м²

Описание: Помещения: Квадратура - чиста площ 110 кв.м. Помещения - две, с възможност за допълнително вътрешно преграждане. Споделени части - коридор, мокро помещение с топла вода. Санитарен възел - индивидуален. Условия: Климатизация - 3 инверторни климатика...

Виж повече

700 EUR

ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Площ: 160 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава под наем многостаен апартамент в района между "Червен площад" и бул. "Чаталджа". Имотът е с обща площ от 160 кв.м. и се намира на 4-ти етаж. Напълно обзаведен, топъл и с много естествена светлина. Първият етаж включва...

Виж повече

800 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 86 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава под наем дългосрочно, луксозно обзаведен апартамент в идеален център. Апартаментът е тристанен, с площ от 86 кв.м. и е с две спални, всекидневна с кухня, банята и тоалетната са отделни помещения. Има един балкон към всекидневната...

Виж повече

600 BGN

ПОБЕДА

Площ: 70 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага двустаен апартамент под наем в к-с "Фамилия". Имотът е с обща площ от 70 кв.м. и се намира на 2-ри жилищен етаж. Състои се от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, килер, тераса, външно...

Виж повече

550 BGN

ПОБЕДА

Площ: 62 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава под наем двустаен апартамент в к-с "Фамилия". Имотът е с площ от 62 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в нова сграда. Състои се от входно антре, всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалетна, килер, тераса. Жилището се прелдага...

Виж повече

1700 BGN

МЛАДОСТ

Площ: 300 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава многостаен апартамент под наем в кв. "Младост". Апартаментът се намира в сграда със собствен затворен двор. Състои от четири спални (всяка със собствена баня с тоалетна), кухня, голям хол, перално помещение, една затворена...

Виж повече

550 EUR

ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Площ: 100 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага четиристаен апартамент под наем в района на "Червен площад", в близост до общината, "Окръжна" болница, Медицински университет и ВИНС. Апартаментът е на първи жилищен етаж, над магазин, от 4 етажа, по един...

Виж повече

670 BGN

ЧАЙКА

Площ: 97 м²

Описание: Агенция за недвижими имоти "Акцент Инвест", предлага под наем четиристаен обзаведен и оборудван с електроуреди апартамент в квартал "Чайка", бл. 32, срещу стадион "Юрий Гагарин". Апартаментът е с жилищна площ от 97 кв.м. и се намира на...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 143 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.