Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 87 |

1500 BGN

ТРАКАТА

Площ: 300 м²

Описание: Акцент Ивест Ви предлага триетажна къща под наем в района на долна Трака. Къщата е с РЗП от 300 кв.м. и двор от около 500 кв.м. Имотът се предлага обзаведен и оборудван с електроуреди. Къщата се състои от: 1-ви етаж: три спални, кухня, баня, тоалента, гараж 2-ри...

Виж повече

200 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 25 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в квартал Левски. Офисът е с площ от 25 кв.м. и се намира на първи етаж. Състои се от коридор, санитарен възел и едно помещение. Предлага се без обзавеждане, има климатик, СОТ, щори.

Виж повече

660 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 120 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем четиристаен луксозно обзаведен апартамент, разположен на 2-ри етаж от жилищна сграда в Гръцката махала на гр. Варна. Апартаментът се намира на две минути пеша от централния плаж на Варна и Морската градина. Разпределение:...

Виж повече

600 BGN

ОБЩИНАТА

Площ: 64 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Община Варна. Апартаментът се предлага напълно обзаведен и оборудван. Жилището се състои от коридор, всекидневна, спланя, баня с тоалетна, тераса. Апартаментът е с площ от 64 кв.м. и...

Виж повече

500 EUR

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 88 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на Константин и Елена. Апартаментът е с площ от 88 кв.м. и се намира на 3-ти етаж в нова, тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна...

Виж повече

1500 EUR

МОРСКА ГРАДИНА

Площ: 172 м²

Описание: Акцент Инвест предлага под наем луксозно жилище в морската градина на гр. Варна. Апартаментът се намира на последния етаж в елегантна жилищна сграда, построена през 2006 г. в най-желания жилищен район на Варна - Морската градина. Сградата е само на 75...

Виж повече

700 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Гръцка махала. Офисът е с площ от 90 кв.м. и е разположен на две нива в нова сграда. Състои се от : 1-во ниво: входно антре, санитарен възел, отделна офис стая 2-ро ниво: две помещения, едното от които...

Виж повече

450 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага четири двустайни апартамента в сграда намираща се до БИЛА, в района на КОлхозен пазар. Апартаментите са площ от около 70 кв.м. и се състоят от входно антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментите...

Виж повече

500 BGN

ОБЩИНАТА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание офис под наем, находящ се в района на общината, в близост до бул. "Сливница". Обектът е с обща площ от 65кв.м. и е разположен на полусутерен с лице към оживена улица, в новопостроена сграда. Помещението...

Виж повече

400 BGN

АВТОГАРА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага етаж от къща под наем в района на Автогарата. Етажът е втори и е с площ от 65 кв.м. Имотът се състои от дневен тракт с бокс, спалня, баня с тоалетна. Етажът се предлага обзаведен и оборудван, има самостоятелен вход. Къщата е построена...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 87 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.