Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 82 |

450 BGN

ВЪЗРАЖДАНЕ 3

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание магазин под наем находящ се в района на ж.к. Възраждане 3. С обща площ от 90 кв.м. разположен на партерно ниво на новопостроена бизнес сграда на оживена за района си улица. Помещението се отдава в завършен вид,...

Виж повече

750 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 22 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага малък магазин под наем в района на Колхозен пазар. Магазинът е с площ от 22 кв.м. и се състои от търговска площ, санитарен възел и малък склад. Предлага се необзаведен и без оборудване.

Виж повече

1000 EUR

ВЪЗРАЖДАНЕ 1

Площ: 220 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем ресторант с напълно оборудвана кухня и обзаведена търговска зала. Заведението две години функционира като китайски ресторант, като е съобразено и отговаря на всички изисквания за китайска и всякакъв вид българска...

Виж повече

600 BGN

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 70 м²

Описание: Предлагаме Ви топъл и уютен тристаен апартамент, след основен ремонт. Намира се на 4-ти етаж в 10 годишна кооперация, на тиха улица. В близост до Военноморско училище, Спортна зала, ВИНС, Медицински университет, пазар 'Чаталджа', Морска градина....

Виж повече

65 EUR

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ:

Описание: Акцент Инвест отдава под наем 2 тристайни апартамента в к.к „Свети Константин и Елена”. Сградата се намира в тих и спокоен район, само на 150м от плажа. Апартаментът, който Ви представяме се състои от три отделни стаи: две спални обзаведени с...

Виж повече

55 EUR

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем три идентични двустайни апартамента, разположени в к.к „Свети Константин и Елена”. Сградата се намира в тих и спокоен район, само на 150м от плажа. Апартаментът, който Ви представяме се състои от спалня с едно голямо...

Виж повече

1800 EUR

ЖП ГАРА

Площ: 334 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на ЖП гара. Офисът се намира в представителна бизнес сграда и е с площ от 300 кв.м. Имотът е разделен на отделни работни помещения, има самостоятелен санитарен възел. Цена - 6 евро/м2

Виж повече

490 BGN

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 50 м²

Описание: Давам под наем нова гарсониера с площ 50 квадратни метра в най-старият морски курорт на България - Св. Константин и Елена. Апартаментът се намира на 5-ти етаж с югоизточно изложение. Напълно ново обзавеждане с  всичко необходимо: хладилник, телевизор,...

Виж повече

280 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 70 м²

Описание: Офисът е разположен в нова сграда, в центъра на града, в близост до Бизнес хотела. Намира се на първи етаж и се състои от три работни непреходни помещения, кухненски бокс, балкон и санитарен възел с обща площ от 70 кв.м. Прозорците са с алуминиева дограма,...

Виж повече

800 BGN

ЗАВОД ДРУЖБА

Площ: 57 м²

Описание: Магазинът има лиценз за аптека, но е подходящ и за други дейности. На комуникативно място, до НАП. Площ на магазина - 30 м2, плюс 27 м2 подземно помещение подходящо за склад.

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 82 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.