Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 85 |

480 EUR

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 100 м²

Описание: Акцент Инвест Ви представя модерна офис сграда, която се намира в централната част на морската ни столица между два възлови булеварда. Въведена е в експлоатация в края на 2009г. На всеки етаж над първият и без последният – мансарден са разположени...

Виж повече

550 EUR

ЦЕНТЪР

Площ: 114 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем луксозно офис помещение в нова офис сграда. Площа е разпределена в четири помещения, предвидени за голям брой бюра като има изходи за интернет и контакти на повечето стени. Офиса разполага с санитарен възел с предверие....

Виж повече

850 BGN

ТЕРАПЕВТИЧНА БОЛНИЦА

Площ: 114 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание офис помещения под наем, разположени в нова луксозно завършена бизнес сграда, находяща се в района на Терапията, с лице на булевард. Сградата е разпределена на три отделни етажа, като всеки разполага с площ...

Виж повече

500 BGN

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага обзаведен апартамент под наем във гр. Варна. с площ от 65 кв. м. Жилището е разположено на четвърти етаж от пет етажно блокче на ЛК Тракия, зад Макдрайв. Апартаментът се състои от входно антре, спалня, голям дневен тракт с кухня,...

Виж повече

7 EUR / m²

МОРСКА ГРАДИНА

Площ: 700 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис площ под наем в Морска градина. Офисът е с площ от 700 кв.м. и се намира в близост до зоологическата градина. Към офиса има тераса с площ от 300 кв.м. Сградата е с видеонаблюдение, контролиран достъп и паркинг. Цена - 7 евро...

Виж повече

400 BGN

БОТЕВА ГРАДИНКА

Площ: 55 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района до Ботева градинка. Офисът е с площ от 55 кв.м. и се намира на първи етаж, над ресторант в жилищна сграда. Офисът се състои от две преходни помещения и санитарен възел, предлага се необзаведен.

Виж повече

280 EUR

НАД УЛ.ПИРИН

Площ: 58 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Пикадили център. Апартаментът е с площ от 58 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова жилищна сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част и тераса, спалня с тераса,...

Виж повече

500 EUR

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 213 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание един просторен, напълно обзаведен апартамент, разположен в централната част на Варна, близо до пазар Чаталджа. Жилищната сграда, в която се намира този апартамент е въведена в експлоатация през 1999г –...

Виж повече

380 EUR

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 89 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Окръжна болница и пазар Чаталджа. Офисът се намира на ъгъла на улиците "Ген. Колев" и "Ген. Столетов", на първи етаж над партер. Имотът е с площ от около 89 кв.м. и се състои от коридор, три отделни...

Виж повече

525 EUR

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 175 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офиси под наем в района на Западна Промишлена Зона. Офисите са с площ от по 175 кв.м. и са тип опън-спейс. Предлагат се без обзавеждане, завършени до ключ. Към офисите има самостоятелни санитарни възли и малък кухненски бокс.  Цена...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 85 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.