Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 109 |

660 EUR

ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Площ: 110 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис помещение под наем, разположено на етаж 2 в нова луксозна бизнес сграда, находяща се на главна улица в района на Окръжна болница. Имотът е в много добро състояние и предлага възможност за нанасяне по всяко време. Разполага...

Виж повече

1800 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 190 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага склад под наем в района на "ЗПЗ". Складът е с площ от 190 кв.м., от тях 107 кв.м. са на рампа (височина на склада вътре - 3,40м.), а 60 кв.м. са на ниво паркинг (височина от 4,40м.). Към склада има малък килер, баня с тоалетна, малък...

Виж повече

250 EUR

ТЕХНИКУМИТЕ

Площ: 55 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Гранд Мол. Имотът е с площ от 55 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Предлага се обзаведен...

Виж повече

700 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА МЕТРО

Площ: 78 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на "Метро". Имотът е с обща площ от 78 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в търговска база. Офисът се състои от два идентични почти офиса на един етаж, всеки представляващ едно голямо работно помещение...

Виж повече

350 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА МЕТРО

Площ: 38 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на "Метро". Имотът е с площ от 38 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в търговска база. Офисът се състои от една голяма стая с тераса. Санитарният възел е общ на етажа за два офиса. Собственост на физическо...

Виж повече

350 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА МЕТРО

Площ: 40 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на "Метро". Имотът е с площ от 40 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в търговска база. Офисът се състои от една голяма стая с тераса. Санитарният възел е общ на етажа за два офиса. Собственост на физическо...

Виж повече

9000 BGN

ПРОМИШЛЕНА ЗОНА ПЛАНОВА

Площ: 900 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем складова база за хранителни стоки с плюсови хладилни камери в района на КАТ-Варна. Складовата база разполага с паркинг около 600кв.м оборудван с трифазни контакти за хладилни камиони, три офис помещения с отделен вход...

Виж повече

1300 BGN

ВИНС

Площ: 80 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага магазин под наем в района на Икономически университет. Имотът е с площ от 80 кв.м. и се намира на партерно (около 42-43м2) и сутеренно ниво (около 40 м2) в жилищна сграда. Магазинът е ъглов, с големи витрини и е подходящ за всякаква...

Виж повече

2000 BGN

ВЪЗРАЖДАНЕ 4

Площ: 200 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага склад под наем в кв. "Възраждане" 4. Имотът е с площ от 200 кв.м. и се намира в района над КАТ. Състои се от основна зала, малък офис със санитарен възел. Към склада има две осигурени паркоместа. Посочената цена е без...

Виж повече

450 EUR

БРИЗ

Площ: 76 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем двустаен апартамент разположен в ж.к. Бриз, в близост до Пикадили парк. Жилището се намира на втори жилищен етаж в нова кооперация. Разпределението е както следва: дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня+тоалет,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 109 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.