Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 84 |

5 BGN / m²

С.ТОПОЛИ

Площ: 300 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем новопостроен склад с площ от 700 кв.м находящ се в с. Тополи на 5 км от западна промишлена зона, гр. Варна. Складът е нов, изграден с термо-панели, разполага с голяма автоматична врата, тир подход и дневно осветление. Настилката...

Виж повече

360 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 40 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага едностаен апартамент под наем в квартал Левски. Апартаментът е с площ от 40 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в тухлена сграда. Жилището се състои от входно антре, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът е напълно обазведен...

Виж повече

1100 EUR

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 40 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем банков офис / магазин находящ се в идеалния център на град Варна, на улица със силен aвтомобилен и човекопоток. Магазина е изцяло остъклен и разполага с голямо лице към улицата. Помещението е изцяло партерно. Посочената...

Виж повече

500 EUR

БРИЗ

Площ: 153 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага партерен магазин под наем находящ се в близост до Пикадили Парк. Магазинът е с площ от 153 кв.м. и е разположен изцяло на партерно ниво, състои се от голяма търговска зала и санитарен възел. Помещението е клиамтизирано, подходящо...

Виж повече

680 BGN

СПОРТНА ЗАЛА

Площ: 90 м²

Описание: Aкцент Инвест Ви предлага панорамен апартамент, с изглед към морския залив, най-подходящ за две двойки+едно дете (160лв/човек). Апартамента е с фитнес оборудване-кростренажьор, комбиниран уред за тренировка крайници Total Gym, уреди за долна и горна коремна...

Виж повече

490 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 40 м²

Описание: Акцент Инвест представя на Вашето внимание търговски обект находящ се в района на Идеален център в близост до Адвокатската градинка. Магазина е с обща площ 30кв.м. разположени на партерно ниво с лице към улица с концентрация на търговски обекти. С...

Виж повече

545 BGN

ТЕРАПЕВТИЧНА БОЛНИЦА

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание офис помещения под наем, разположени в нова луксозно завършена бизнес сграда, находяща се в района на Терапията, с лице на булевард. Сградата е разпределена на три отделни етажа, като всеки разполага с площ...

Виж повече

600 BGN

ЕЛЕКТРОН

Площ: 78 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в нова бизнес сграда в района на Електрон и кметство "Приморски". Офисът е с площ от 78 кв.м. и се намира на 3-ти етаж. Състои се от две работни помещения, кухня, тоалетна, тераса. Офисът се предлага необзаведен,...

Виж повече

750 BGN

ВЪЗРАЖДАНЕ 3

Площ: 120 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на Вашето внимание магазин под наем находящ се в района на ж.к. Възраждане 3. С обща площ от 120 кв.м. разположен на партерно ниво на новопостроена бизнес сграда на оживена за района си улица. Помещението се отдава в завършен вид,...

Виж повече

500 BGN

ХЕИ

Площ: 55 м²

Описание: Акцент инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района под ХЕИ. Отдава под наем напълно обзаведен, в нова луксозна сграда с асансьор, на 50 м. от Пикадили Център и на 20 м. от Ян Палах Център. Апартаментът се намира на 5 жилищен етаж в тухлена...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 84 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.