Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 91 |

500 BGN

ХЕИ

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на ХЕИ. Апартаментът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 5-ти етаж в нов затворен комплекс с охрана. Апартаментът се състои от входно антре, всекидневна, спалня, баня с тоалетна и тераса....

Виж повече

400 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на квартал Левски, в близост до ул. "Дубровник". Магазинът е с площ от 70 кв.м. и е разположен на партер. Състои се от търговска зала и санитарен възел. Магазинът е оборудванс климатик, подходящ...

Виж повече

850 BGN

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 170 м²

Описание: Акцент иНвест Ви предлага самостоятелен етаж от къща в района между Виница и Константин и Елена. Етажът е с площ от 170 кв.м. и се състои от входно антре, всекидневна, кухня, три спални, две тераси, два санитарни възела. Имотът се отдава напълно обзаведен...

Виж повече

400 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 55 м²

Описание: Представяме на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент, разположен в нова жилищна сграда в квартал Трошево. Имотът има обща жилищна площ 55кв.м. Състои се от дневен тракт с кухненски бокс, просторна спалня, коридор, баня с тоалет и една тераса....

Виж повече

500 BGN

ЛЕВСКИ

Площ: 90 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района под базар Левски. Апартаментът е с площ от 90 кв.м. и се намира на партерен етаж в нова сграда. Жилището се състои от коридор, дневна с кухня, две спални със самостоятелни баня-тоалет, тоалет,...

Виж повече

420 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 65 м²

Описание: Акцент Инвест Ви представя тристаен апартамент под наем в квартал Трошево. Апартаментът е с чиста жилищна площ от 65 кв.м. и се намира на 1-ви жилищен етаж в тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, перално помещение, баня, тоалетна, всекидневна...

Виж повече

550 BGN

БРИЗ

Площ: 78 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен луксозен апартамент в района на кв.Бриз. Жилището е с площ от 77 кв.м. и се намира в нов жилищен комплекс от затворен тип с охрана. Състои се от просторен дневен тракт с кухненски бокс, една спалня, две тераси, баня...

Виж повече

500 EUR

СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Площ: 88 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага тристаен апартамент под наем в района на Константин и Елена. Апартаментът е с площ от 88 кв.м. и се намира на 3-ти етаж в нова, тухлена сграда. Жилището се състои от коридор, всекидневна с кухненска част, две спални, баня с тоалетна...

Виж повече

750 BGN

ЦВЕТЕН

Площ: 86 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем тристаен обзаведен апартамент 86 кв.м разположен в Цветен квартал Варна. Жилището се състои от: дневен тракт с кухненски бокс, две спални, килер, тераса, антре, баня с тоалет. Отоплението е с климатик. Намира се на 2-ри жилищен...

Виж повече

350 EUR

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 78 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем тристаен апартамент с жилищна площ от 78 кв.м. в района на Лятно Кино Тракия град Варна. Жилището е напълно обзаведено намира се на 1-ви жилищен етаж. Състои се от: дневна с кухненски бокс, две спални, две бани, две тоалетни,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 91 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.