Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 88 |

420 BGN

ШИРОК ЦЕНТЪР

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаена апртамент под наем в района на спирка Патриарха. Апартаментът е с площ от около 60 кв.м. и се намира на 4-ти етаж в нова тухлена сграда. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с кухня и тераса, баня с тоалетна,...

Виж повече

400 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 70 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага партерен магазин под наем намиращ се на ул. "Капитан Райчо", в района на Колхозен пазар. Магазинът е с площ от 70 кв.м. и е разположен на две нива - партер и сутерен.  - партер с площ от около 50 кв.м., разпределени в търговска...

Виж повече

180 EUR

ЖП ГАРА

Площ: 62 м²

Описание: Предлагаме Ви офис под наем в района на ЖП гара. Офисът е с площ от 62 кв.м. и се намира на първи жилищен етаж в тухлена сграда. Състои се от две стаи, бокс, коридор, баня и тоалетна, тераса, маза. Офисът е с западно изложение, сградата има асансьор.

Виж повече

500 EUR

ЛЕВСКИ

Площ: 130 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага напълно нов, сега обзаведен, четиристаен апартамент в района над базар Левски. Апартаментът е с площ от 130 кв.м. и се намира на 7-ми етаж в новопостроена сграда с акт 16. Жилището се сътои от коридор, всекидневна с кухненска...

Виж повече

300 EUR

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 60 м²

Описание: Представяме ви напълно оборудван и обзаведен, двустаен апартамент в топ центъра на Варна. Основната пешеходна и търговска улица, Княз Борис I-ви, е само на 100 метра от сградата. Апартаментът се намира на 7-ми етаж в жилищна сграда с асансьор. Състои...

Виж повече

470 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 47 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем, разположен в бизнес сграда, находяща се на булевард "Мария Луиза". Офисът е с площ от 47 кв.м. и се намира на 1-ви (надпартерен) етаж. Имотът се състои от коридор, три отделни работни помещения, тераса, санитарен...

Виж повече

550 до 700 EUR

БРИЗ

Площ: 137 м²

Описание: Акцент Инвест предлага на своите клиенти луксозен тристаен апартамент в квартал Бриз. Апартаментът е с площ от 137 кв.м. и се намира на 1-ви етаж в новопостроен комплекс. Жилището се състои от входно антре, всекидневна с трапезария и кухненска част,...

Виж повече

400 BGN

БРИЗ

Площ: 44 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага комфортен едностаен апартамент в района на ж.к. Бриз в град Варна. Апартаментът е сплощ от 42кв.м. и се намира на 5-ти етаж в новопостроена жилищна сграда. Жилището се състои от входно антре, спалня с дневен тракт с кухненски...

Виж повече

250 BGN

ГРЪЦКА МАХАЛА

Площ: 40 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на римски терми, ул. "Хан Крум". Офисъст е с площ от около 30 кв.м. и се намира на полусутерен в триетажна къща. Състои се от две преходни помещения и санитарен възел. Предлага се набзаведен, след освежаване.

Виж повече

300 BGN

ВИНС

Площ: 35 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага едностаен апартамент в района на ВИНС. Апартамента е с площ от 35 кв.м. и се намира на партерен етаж. Жилището се състои от входно антре, голяма стая с кухненски бокс, малка тераска, баня и тоалетна заедно. Апартамента е съвременно...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 88 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.