ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС ОТ КЪЩИ В СВ. СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА

Тип имот: Къща -> Три спални
Тип имот: Къща -> Четири или повече спални
Код на обявата: 19714
Населено място: Варна област / Свети Константин и Елена

Квадратура: от 235 до 386.00 м²

 

Продава:

Изпрати въпрос

Описание:

 Акцент Инвест предлага на Вашето внимание, луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи с отлична локация в Св. Св. Константин и Елена. Комплексът се отличава със своята многогодишна дървесна растителност и предоставя несравнима среда за живот, почивка и развлечения. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон. Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност.

Къщите са построени в модерен стил, с актуални интериорни решения. Стандартната еднофамилна къща е на два етажа с алея водеща до входа на сградата. Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сградата. В целия комплекс има запазени вековни дървета, които осигуряват чист въздух, прохлада и естествен уют.

Къщите са четири типа:

Къща ТИП 1:

Етаж 1: На разгънато пространство от 142,5 кв.м са разположени просторна дневна с кухня, преддверие, тоалетна, техническо помещение, веранда и гараж с 2 паркоместа

Етаж 2: На площ от 147,50 кв.м са разположени 3 спални, като към всяка има прилежаща баня с тоалетна, килер, коридор и тераса.

Къща ТИП 2:

Етаж полуподземен: на 89 кв.м са разположени преддверие, техническо помещение и гараж с две паркоместа.

Етаж 1: На разгънато пространство от 104,00 кв.м на първи етаж са разположени слънчева и просторна дневна с кухня, килер, баня и веранда.

Етаж 2: На втори етаж на 107,00 кв.м са разположени коридор, 3 спални с 3 бани с тоалетни и килер.

Къща ТИП 3:

Сутерен: На разгънато пространство от 91 кв.м на ниво сутерен са разположени гараж с 2 паркоместа, перално помещение, котелно помещение и склад

Етаж 1: На първи етаж на 112кв.м са разположени просторна дневна, кухня и тоалетна.

Етаж 2: На втори етаж на 140кв.м са разположени 3 спални, като към всяка има прилежаща баня с тоалетна, дрешник и коридор.

Къща ТИП 4:

Етаж 1: На първи етаж на 80,89 кв.м са разположени просторна дневна, кухня и тоалетна

Етаж 2: На втори етаж на 105,20 кв.м са разположени 2 спални, една детска стая, 3 бани с тоалетна и дрешник.

Проекта включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чистият морски въздух и спокойствие. В близост са разположени широки плажни ивици, СПА центрове с грижа за здравето, магазини и ресторанти за ценители.

Чист въздух, слънце и море. В сърцето на най-зеления курорт. Не просто къща, а дом, сгушен в зеленина, тишина и спокойствие.

За повече информация и цени, не се колебайте да се свържете с нас! 

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР АСЕН БЯНОВ

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого