ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

НОВ КОМПЛЕКС ОТ ДЕВЕТ КЪЩИ С ВЕЛИКОЛЕПНА ГЛЕДКА И СОБСТВЕН КЕЙ НА БРЕГА НА ВАРНЕНСКИЯ ЗАЛИВ

Тип имот: Къща
Тип имот: Къща -> Три спални
Код на обявата: 20706
Населено място: Градове / Варна / Аспарухово

Квадратура: 180 м²

250 000 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство

Изпрати въпрос

Описание:

Код на обявата: 20706

Само в Акцент Инвест! Предлагаме на Вашето внимание нов  комплекс от девет къщи с великолепна гледка и собствен кей на брега на Варненския залив.

Комплексът е от затворен тип, разположен в островната зона на гр.Варна и се състои от 9 еднакви къщи със самостоятелни дворни места с големина 350 кв.м.

Имотите са проектирани за целогодишно живеене, само на 3 км от центъра на града, с удобен и бърз достъп.  

Къщите са с РЗП от 180 кв.м. и имат следното Разпределение:

Първи етаж (кота+0.00 м.) с квадратура 89 кв.м. функционално са разпределени: гараж с топла връзка към входно антре/коридор, просторен дневен тракт с кухненска част и  трапезария, килер, баня с  тоалет, стълбище към втория етаж;

Втори етаж (кота +3.00 м.) на площ от 91 кв.м. са обособени: коридор, баня с тоалет, три спални, като към една от тях има самостоятелна баня, тераса.

Степен на завършеност до ключ - подови покрития, боя или тапети по стените /по избор/, санитарните помещения - оборудвани, с плочки по избор на клиента. Сградите ще бъдат изградени със собствен енергиен модул с мощност 8 кв., както и с отделна пречиствателна станция за пречистване на отпадните води.

Избор на конструкция - собствениците могат да направят своят избор между метална и бетонова конструкция - без разлика в цената.

Покрив  - покривът представлява 10 см. сандвич панел, производство на фирма Makris, th., Metallemporiki S.A. град Лариса, Гърция.

Стени - по избор санвич панели или изолация по избор на клиента без ограничение в избора.

Дограма - 7 камерна PVC дограма.

Срокът за изграждането на къщата, след  откриване на строителна площадка е до 12 месеца.

Какво получавате при придобиване на дом в комплекса

 • Основното преимущество на комплекса в сравнение с подобните в града е наличието на отделен слип за лодки и обособено частно пристанище, което ще се ползва само от бъдещите собственици на сгради - ситуация без аналог в града. Достъпа до пристанището е целогодишен, 24 ч. в денонощието.
 • Охрана - оставете притесненията в миналото. Контрол на достъпа и денонощна охрана ще се грижи за вашето спокойствие 24/7, 365 дни в годината. Охранителният режим включва денонощно видеонаблюдение на входа на пристанището и границите на комплекса, без да създава дискомфорт на живущите.
 • Общи части - добре осветени, чисти и поддържани улици. Приятни алеиза кратки разходки. Цял малък и много уютен квартал, в които вашите деца могат да отрастнат и играят навън, без да се притеснявате.
 • Гаражи и паркиране - за максимален комфорт, всички къщи разполагатс добре разпределени гаражи и паркоместа, без коли по улицата, пречещи ви да се наслаждавате на заобикалящата природа.
 • Озеленяване - природата тук е навсякъде около вас — почувствайте спокойствието и тишината на езерото, красотата на флората наоколо в обстановката на  изключително майсторско озеленяване.
 • Фитнес и спа - с откритата площадка за фитнес ще можете да поддържате добра форма на чист въздух, както и наличието на малък, но кокетен и комфортен спа център, ще допринесе за вашата прекрасна форма, която можете да поддържате ежедневно в приятна атмосфера.

Какво друго получавате в клуба

 • Комфорт и спокойствие - освен собствениците и техните гости, на територията на комплекса няма да има достъп на трети лица. Сградите се продават със собственост върху прилежащите към тях терени.
 • Детски кът - Непосредствено до кея за разходка, ще има детска площадка,  за да могат  вашите малчугани да се чувстват щастливи и да играят на воля.
 • Пикник зона -  за да може Вашето семейство и приятели да се наслаждават на природата пълноценно, имате на разположение зона с барбекю подходяща за пикник и отдих в района на спа центъра, която ще се ползва от всички живущи.
 • Ресторант - на територията на Транзитна зона вече от няколко години функционира гръцки ресторант “Евъргрийн” - известен с доброто качество на кухня и обслужване. Собствениците на имоти ще ползват ресторанта на клубен принцип със съответно ниво на отстъпки и приоритетно обслужване.

Такса поддръжка: 100 лв/ месечно.

Акценти:

 • Ново, модерно и висококачествено монолитно строителство
 • Атрактивна локация: на брега на езерото
 • Великолепна гледка без аналог към Варненски залив

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР ИВЕЛИНА ДИМИТРОВА
тел. +359884377494
e-mail: ivelina@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого