ИМОТИ

Имоти Варна

Още изгледи:

ЛУКСОЗНИ КЪЩИ В КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП КРАЙ ПОМОРИЕ

Тип имот: Къща
Код на обявата: 12974
Населено място: Бургас област / Поморие

Квадратура: от 108 до 259.00 м²

от 99 000 до 243 700 EUR
 

Продава:

Обзавеждане:Необзаведен
Строителство:Тухлa, ново строителство

Изпрати въпрос

Описание:

Представяме Ви комплекс с къщи от затворен тип, разположен близо до Поморие. Проектиран е в типичния средиземноморски стил и ще се разположи сред чудни лозови масиви характерни за известния с винарството си регион Поморие. Разположението е съобразено с необхватната морска панорама, разкриваща се на изток от комплекса. Това е комплекс от затворен тип, включващ 33 луксозни къщи със собствено двор и парко места. В процес на изграждане, за част от къщите се предлага и възможност за индивидуални интериорни решения. 
Зелените площи отново са проектирани с богата и красива растителност, подходяща за климата на региона. Предвидени са няколко зони за отдих и почивка, голям басейн и езеро, в което е разположена приказна водна беседка.
В непосредствена близост, ще работи изискан семеен ресторант, магазин за хранителни стоки, фитнес с парна баня и детски кът.
Комплексът е проектиран и се изгражда в съответствие с изискванията на съвременното строителство. Къщите са с монолитна железобетонна конструкция,  електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли  WIENERBERGER. Пòкривната система е проектирана и изпълнена съгласно изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг.
Предвижда се изграждането на улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация. За поддръжката на зелените площи ще се изгради съвременна и функционална поливна система. 
      Къщите ще се издават в завършен вид до ключ, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.
  • 900 метра от морския бряг
  • 10 км от центъра на Бургас
  • 4 км от международното летище в Бургас
  • 5 минути от големите пясъчни плажове, ресторантите, баровете, търговските и обществените сгради

 

Изпрати въпрос

Контакти:

БРОКЕР СВЕТЛАНА КАЗАНДЖИЕВА
тел. +35952611010
тел. +35952602118
Мобилен +359888628355
e-mail: skostova@accentinvest.com

АКЦЕНТ ИНВЕСТ
бул. Мария Луиза 39, Варна - 9000
тел.: +359 52 61 10 10
Факс: +359 52 60 21 18
e-mail: office@accentinvest.com

Лого