Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 94 |

3000 BGN

КАБАКУМ

Площ: 150 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага къща под наем в района на плаж "Кабакум". Къщата се намира в затворен комплекс, к.к. "Чайка", на пешеходно разстояние до плаж Кабакум. Общата площ е 150 кв.м., изцяло обзаведена, с напълно оборудвана кухня,...

Виж повече

900 BGN

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 60 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава офис под наем в района на "Западна промишлена зона". Офисът е с площ от около 60 кв.м. и се намира на първи етаж в бизнес сграда. Състои се от две преходни помещения. Санитарен възел се ползва на етажа. Офисът е обзаведен...

Виж повече

500 BGN

ЖП ГАРА

Площ: 50 м²

Описание: Представяме Ви малък магазин под наем в района на ЖП гара. Магазинът е с обща площ от 50 кв.м. и се намира на партерно и сутеренно ниво. Партерът представлява търговска част от 30 кв.м., а сутеренът - склад с площ от 20 кв.м. Отадава се без обзавеждане, има...

Виж повече

500 BGN

ЖП ГАРА

Площ: 50 м²

Описание: Представяме Ви малък магазин под наем в района на ЖП гара. Магазинът е с обща площ от 50 кв.м. и се намира на партерно и сутеренно ниво. Партерът представлява търговска част от 30 кв.м., а сутеренът - склад с площ от 20 кв.м. Отадава се без обзавеждане, има...

Виж повече

1100 EUR

МЛАДОСТ

Площ: 300 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава многостаен апартамент под наем в кв. "Младост". Апартаментът се намира в сграда със собствен затворен двор. Състои от четири спални (всяка със собствена баня с тоалетна), кухня, голям хол, перално помещение, една затворена...

Виж повече

1300 BGN

ГЕНЕРАЛИ

Площ: 120 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага тристаен, обазаведен апартамен до Медицински университет - гр.Варна, 120 кв.м. Апартаментът се намира на 6-ти етаж и се състои от две спални, голям дневен тракт с кухня, баня, голяма тераса с гледка. Жилището се предлага...

Виж повече

1200 BGN

НЕПТУН

Площ: 60 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага луксозно обзаведен двустаен апартамент с южно изложение, с ново обзавеждане. Жилището се намира в района на "Нептун", на 200 метра от Общината. Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, баня с WC, килер и затворен...

Виж повече

160 BGN

ТРОШЕВО

Площ: 18 м²

Описание: "Акцент Инвест" отдава офис под наем в района под мебелна палата. Имотът е с площ от 18 кв.м. и се намира на втори етаж. Състои се от едно работно помещение. Санитарен възел се ползва в съседство, общ за етажа. Посочената цена е без включен ДДС. Към...

Виж повече

440 EUR

ТРОШЕВО

Площ: 110 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага склад под наем в района на "Трошево". Имотът е с площ от 110 кв.м. и представлява едно голямо, правоъгълно помещение. Санитарен възел се ползва в съседство, общ с друг обект в базата. Посочената цена е без включен...

Виж повече

1000 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 73 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага магазин под наем в района над булевард "Мария Луиза". Магазинът е с площ от 73 кв.м. и се намира на сутеренно и партерно ниво. Състои се от: партер: площ от около 30 кв.м., като поради голямата височина на помещението,...

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 94 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.