Наеми Варна

Отдава под наем

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 93 |

4000 BGN

ЧАЙКА

Площ: 374 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на квартал Чайка. Имотът е с площ от 374 кв.м. и се намира на 6-ти етаж в търговски и бизнес център. Офисът се състои от 6 работни помещения, всяко от които е оборудвано с климатик, 4 бани с тоалет, 4...

Виж повече

700 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 70 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на "Колхозен пазар". Имотът е с площ от 70 кв.м. и се намира на първи етаж, над магазин. Състои се от антре, всекидневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, две тераси. Жилището...

Виж повече

157 до 245 EUR

ЗАПАДНА ПРОМ. ЗОНА

Площ: 35 до 70.00 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем луксозни офис помещения в нова офис сграда, намираща се в Западна Промишлена Зона Варна. Офисите се състоят от по едно работно помещение, санитарния възел е общ за етажа. В цената е включена такса за поддръжка на общите...

Виж повече

650 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 50 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага офис под наем в района на общината. Имотът е с площ от 50 кв.м. и се нанмира на пъври етаж, над апртер, в нова сграда със смесено предназначение. Състои се от две работни помещения (съответно 16 кв.м. и 21 кв.м. чиста площ)...

Виж повече

400 BGN

ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Площ: 60 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага офис под наем в района на Червен площад. Имотът е с площ от 60 кв.м. и се намира на 1-ви етаж. Състои се от предверие, две работни помещения и санитарен възел. Предлага се без обзавеждане.

Виж повече

1700 BGN

ЦЕНТЪР

Площ: 87 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага тристаен, обзаведен апартамент под наем до операта, на 50 метра от "Синия пазар". Жилището се състои от две самостоятелни спални, слънчев и голям дневен тракт с кухня и трапезария, баня и тоалетна заедно, отделно...

Виж повече

990 BGN

КАЙСИЕВА ГРАДИНА

Площ: 95 м²

Описание: "Акцент Инвест" Ви предлага склад под наем в района над "Метро", кв. "Кайсиева градина". Имотът е обща площ от 95 кв.м. и се намира на партерно ниво в малка база. Обектът се състои от склад с площ от 80 кв.м. и офис с площ от 15 кв.м. Собственост...

Виж повече

600 BGN

ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Площ: 54 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем офис с площ от 54 кв. м, който се намира на партерен етаж в близост до Адвокатска градинка. Състои се от две работни помещения - 24 и 10 кв.м., голям коридор, който може да се използва за приемна, малък кухненски бокс и баня....

Виж повече

650 BGN

ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Площ: 67 м²

Описание: Акцент Инвест отдава под наем двустаен, напълно обзаведен апартамент, намиращ се в района на Лятно кино Тракия, в близост до бившия бар 'Авангард'. Апатраментът се състои от: дневен тракт, включващ холна част-диван, маса, бюро, кухня с маса...

Виж повече

400 BGN

КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Площ: 50 м²

Описание: Акцент Инвест Ви предлага двустаен апартамент под наем в района на Колхозен пазар. Имотът е с площ от 50 кв.м. и се намира на 1-ви етаж. Състои се от антре, всекидневна, спалня, баня с тоалетна и тераса. Предлага се обзаведен и оборудван с електроуреди....

Виж повече

Страници: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 93 |

Добре дошли на сайта на Акцент Инвест - www.accentinvest.com.

Тук ще намерите актуална и полезна информация за наем и продажба на всички имоти от базата данни на Акцент Инвест - апартаменти, офиси, къщи, парцели, магазини, складове, както и интересни факти и актуални новини от сферата на строителството и недвижимите имоти.

На сайта на Акцент Инвест ще намерите и много полезна информация, свързана с продажби, наеми и управление на недвижими имоти. Надяваме се да Ви бъдем максимално полезни.

Сайтът за недвижими имоти (imoti) www.accentinvest.com стартира през м. юни 2008 г., като корпоративен сайт на Акцент Инвест – една от успешните агенции за недвижими имоти във Варна.

На сайта може да намерите не само актуална информация за предлаганите от Акцент Инвест имоти, но и много допълнителна информация, която ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.

Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран за населеното място, където се намира новия му дом.

Важно място в сайта е отделено на разнообразните възможности за търсене на недвижими имоти imoti в базата- данни. Предложената от Акцент Инвест концепция е, по различни начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да изберете, някой от бутоните АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, БИЗНЕС ИМОТИ, СКЛАДОВЕ, ПАРЦЕЛИ и ПОД НАЕМ и да разгледате всички наши предложения за имоти от съответната група.

Вторият начин е да използвате полето ”търсене на имот”, като въведете Вашите критерии за търсене на конкретен имот – вид, район, цена и др. В полето район може да избирате от предварително подбрани райони – например за град Варна: Виница, Цветен, Левски, Аспарухово, Лятно Кино Тракия, Център, Широк център, Чаталджа, Спортна Зала, Погреби, Колхозен пазар, Чайка, Трака и др.

Трети начин за търсенен на имот е от полетата "продава" и "под наем", където са избрани недвижими имоти, съответно само за продажба и такива, които само се отдават под наем.

Четвърти начин за търсене на имот е от полето „бързо търсене”, където са селектирани недвижими имоти от определен тип, с предварително подбрани критерии – напр. едностайин, двустайни, тристайни апартаменти и др.

Така, ако търсите апартаменти за продажба във Варна - Вие ще изберете линка - продава апартаменти във Варна, ако търсите апартаменти под наем във Варна - ще изберете Апартаменти под наем във Варна, ако търсите апартамент с определен брой стаи (едностаен, двустаен и т.н.) - ние сме подбрали групи апартаменти и други видове недвижими имоти, които можете да използвате. Ако търсите склад за продажба във Варна, ще изберете линка продава складове във Варна. Ако търсите склад под наем във Варна, ще изберете линка складове под наем във Варна.

Ние Ви предлагаме възможно най-опростен и удобен начин за търсене. Вие можете да изберете един тип имот (imot) или група имоти (imoti) по Ваше желание (напр. едностаен, двустаен, тристаен апартамент, мезонет, мансарда или всички апартаменти, само офиси или цялата група Бизнес имоти, само апартаменти под наем или цялата група наеми, включваща и Офиси, Магазини и Складове.

Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип недвижим имот (imot) или група недвижими имоти, съдържащи се в базата-данни на нашата Агенция.

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите".

В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти imoti и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от показаните недвижими имоти в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.

Подробната информация за имота Ви позволява: да видите пълната информация за имота; снимки на имота и околностите, да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът.

На страницата на нашата агенция - www.accentinvest.com са представени подбрани оферти - продава, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като характеристики и цена.

Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни агенции за недвижими имоти, строителни компании и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, с цел максимално да улесним и направим по-приятна Вашата покупка на имот.